lynn.nei
Merchtem, Belgiƫ

Perfect voor een weekendje Brugge

Beoordeling van Martin's Brugge
4,0 van 5 bollen29 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Geboekt met een Bongo bon.
Check in vlot verlopen en gemakkelijk plek gevonden in de parking (ā‚¬30 per nacht).
De kamer was vrij ā€˜kaalā€™ en basic, maar wel in orde. Het is niet echt een charme kamer zoals Bongo zo verkoopt.
Weinig last van geluid gehad. De airco deed het wel niet zo goed en de muren van de badkamer hadden nood aan een grondige reiniging.
Alles bijeen wel een goede ervaring. Ontbijt was ook in orde.
Ik zou het opnieuw boeken.
Datum van verblijf: juli 2023
Kamertip:Ā Parking van het hotel kost ā‚¬30 per nacht en kan niet op voorhand gereserveerd worden.
Gereageerd 23 aug 2023
Beste xLynnea,
Hartelijk dank voor uw verblijf bij ons.
Wij gaan onmiddellijk aan de slag met uw opmerkingen over de airco en de netheid.
ā‚¬Ā 155
0.7 km van Martin's Brugge
2.1 km van Martin's Brugge
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 13 juli 2023

Ontzettend genoten van ons verblijf in eigen land.
Dit hotel biedt eigen parking aan voor een schappelijke prijs, auto heb je voor de rest van je verblijf toch niet meer nodig, alles ligt op wandelafstand.
Kamer was heel netjes en ontbijt was meer dan voldoende en tijdig bijgevuld.

Vriendelijk onthaal, top!

Datum van verblijf: mei 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2023

Beste Joliien-W,

Hartelijk bedankt voor uw review. Het doet ons plezier dat u een fantastisch verblijf heeft gehad bij ons. Wij hopen u in de nabije toekomst eventueel nogmaals te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 27 juni 2023 via mobiele applicatie

Een zeer goed gelegen hotel pal in het centrum van Brugge. Mooie kamer, voor een 3sterren hotel, zeer goed in orde met perfect werkende airco. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kies zeker voor het zeer uitgebreide ontbijtbuffet om je dag goed te starten. Een aanrader !

Kamertip: Er is een parking beschikbaar. Jammer genoeg niet vooraf te reserveren, maar wel begrijpbaar. ZĆ©Ć©r goed en uitgebreid ontbijtbuffet.
Datum van verblijf: juni 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2023

Beste Anne,
Hartelijk dank voor jou recente reservatie
Deze mooie woorden zullen we met plezier delen met alle collega's.
Wat fijn om te horen dat u een fijn verblijf had bij ons. Wij hopen u in de nabije toekomst eventueel nogmaals te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 19 juni 2023

Top hotel goede locatie, schoon en alles wat je nodig hebt aanwezig . Goed ontbijt . Zeker aan te raden .
Zo het hotel uit en gelijk in de drukte.
Toilet artikelen en kluis aanwezig, Gewoon heen gaan .

Datum van verblijf: juni 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2023

Beste Sightsee30853482261,
Hartelijk dank voor uw recent verblijf in Martinā€™s Brugge.
Het is zeer fijn te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons.
Hartelijke groeten,

Beoordeeld op 6 juni 2023 via mobiele applicatie

Trap er niet in: op de site lijkt het een leuk romantisch hotel, maar het is lelijke sfeerloze nieuwbouw met matige service en een simpel ontbijt. Je betaalt veel te veel voor de goede locatie. Er is een garage maar die is voor gasten onvindbaar

Datum van verblijf: juni 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2023

Geachte t p ,
Wij willen u graag bedanken voor het delen van uw ervaring met ons.
Het spijt me te lezen dat u niet ten volle heeft kunnen genieten van uw verblijf bij ons.
We hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in een van de Martin's hotels om aan te tonen dat we terecht trots zijn op de service en de kwaliteit van onze hotels.

Beoordeeld op 26 mei 2023 via mobiele applicatie

Wij hebben 1 Nacht daar geslapen op 25 Mei met ons 2 samen met ontbijt hebben wij 174 ā‚¬ betaald maar wij zijn beland op een kamer op het 2de verdiep precies een zolderkamer en alles was oud van een ver vergaande glorie, de matras zelf trok op niets en wij hebben bijna niet geslaapt van de hele nacht, moet u wel denken dat wij 56 jaar gehuwd zijn en dat ik mijn vrouw eens wou verrassen met dit hotel en een lekker etentje in de Florentijnen wat dat weer geweldig meeviel maar spreek mij nooit meer van dit hotel

Kamertip: Zoek een ander hotel
Datum van verblijf: mei 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2023

Beste GrandTour06047790598,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening. Spijtig dat uw verblijf niet naar wens was.

Aan de foto's te zien heeft u niet in Martin's Brugge overnacht maar wel in Martin's Relais.
Aarzel niet om uw post aan te passen, dan zijn de collega's hier ook van op de hoogte.