Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 97
Volledig restitueerbaar voor vr 8 mrt.
Expedia.com
€ 98
Volledig restitueerbaar voor vr 8 mrt.
Word beloond met One Key
Vio.com
€ 89
Volledig restitueerbaar voor za 9 mrt.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.834)
Beoordelingen filteren
3.834 resultaten
Waardering van reizigers
1.220
1.744
587
198
85
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.220
1.744
587
198
85
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
20 - 25 van 3.834 beoordelingen
Beoordeeld op 10 april 2023

Heel goed en degelijk hotel met de juiste uitstraling.Voor stellen de juiste omstandigheden die het hotel creëert voor een onvergetelijk verblijf in het romantisch Brugge. Zeer zeker een aanrader en we komen zeker nog.eens terug.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank N6273JFmarcd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2023

Beste N6273JFmarcd,
We willen je bedanken voor het vertrouwen in Martin's Brugge. Het was een eer om u tijdens uw verblijf te mogen dienen.
Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2023

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij zaten ik een twinkamer op de 4e verdieping. Dat was een super leuke ervaring. Het leek een soort van zolderkamer met de trap omhoog. Alles was super netjes, maar in het tapijt zat vlek.

Kamertip: Misschien het tapijt reinigen of nieuwe leggen;)
Datum van verblijf: maart 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank DayTrip22320341698
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2023

Beste DayTrip22320341698,
Hartelijk dank voor uw verblijf bij ons.
Wat fijn om te horen dat u een fijn verblijf had bij ons.
Uw opmerkingen over het tapijt werd doorgegeven aan de collega's van onderhoud.
Wij hopen u in de nabije toekomst eventueel nogmaals te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2023 via mobiele applicatie

Het hotel ligt heel centraal in Brugge wat het ideaal maakt voor een citytrip. De kamers zijn goed verzorgd, schoon en de bedden liggen heerlijk. Enig minpuntje: het was erg warm op de kamer. Het raam kon wel open maar niet op een bepaalde stand waardoor het raam niet open kon blijven staan. (De volgende ochtend zagen we dat er ook airco was 🙈) Het ontbijt was prima en goed gevarieerd. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Kortom fijn hotel !

Kamertip: Brugge kom je niet in met de auto of bus, waardoor je een stukje loopt met bagage op waaltjes/kinderkopjes.
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Explore38249209235
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2023

Beste Explore38249209235,
Heel erg bedankt voor zo'n mooie beoordeling na uw verblijf in Martin's Brugge.
Ons ganse team is erg blij met uw complimenten en we kunnen niet wachten om u terug te zien op uw volgende reis! Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2023

Hotel ligt op een fantastische plek midden in het centrum van Brugge. Alles is op loopafstand. Bijzonder vriendelijk personeel, zowel aan de balie als tijdens ontbijt. Kamer was prettig, netjes en van goede proporties.

Datum van verblijf: februari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank nienkesteensma
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2023

Beste Nienkesteensma,
Dank om even tijd te nemen om Martin's Brugge uitgebreid te beoordelen en ons deze mooie score te geven.
We hopen alvast om u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2023

het hotel is heel goed en centraal gelegen.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Propere en nette kamers met een goeie matras. Het ontbijt is heel uitgebreid en lekker.
Je kan er voordien probleemloos je bagage zetten en ook na uitcheck kan je die nog even laten staan.

Datum van verblijf: januari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Rika V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2023

Beste Rika,
Hartelijk bedankt om eventjes de tijd te nemen voor deze review te schrijven. Het doet ons plezier om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons. We danken u voor de lovende woorden over onze staff, ontbijt en kamers.
Met hartelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken