Willy V
België

Een verademing te Brugge.

Beoordeling van Martin's Brugge
5,0 van 5 bollen14 apr 2023 beoordeeld
De ideaalste plaats om te verblijven en Brugge te ontdekken.Zeker voor mensen die iets minder te been zijn.Hotel,centraal gelegen vlak bij de stadskern.Vriendelijke ontvangst en genoten van het verblijf.Allesgoed georganiseerd zowel fameus ontbijt als onderhoud van kamers en geheel.Zeker een aanrader voor bezoeker van Brugge,dikke 10 op 10
Datum van verblijf: april 2023
Kamertip: Denk niet dat betere uitvalsbasis bestaat om Brugge te ontdekken.
Gereageerd 17 apr 2023
Beste Willyvannuffel,
Hartelijk dank voor deze mooie woorden op TripAdvisor.
Het doet ons plezier dat u zo genoten heeft van onze diensten en de service van onze teams.
We hopen alvast om u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen.

0.3 km van Martin's Brugge
Facade
0.7 km van Martin's Brugge
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 10 april 2023

Heel goed en degelijk hotel met de juiste uitstraling.Voor stellen de juiste omstandigheden die het hotel creëert voor een onvergetelijk verblijf in het romantisch Brugge. Zeer zeker een aanrader en we komen zeker nog.eens terug.

Datum van verblijf: april 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2023

Beste N6273JFmarcd,
We willen je bedanken voor het vertrouwen in Martin's Brugge. Het was een eer om u tijdens uw verblijf te mogen dienen.
Met vriendelijke groeten,

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2023

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij zaten ik een twinkamer op de 4e verdieping. Dat was een super leuke ervaring. Het leek een soort van zolderkamer met de trap omhoog. Alles was super netjes, maar in het tapijt zat vlek.

Kamertip: Misschien het tapijt reinigen of nieuwe leggen;)
Datum van verblijf: maart 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2023

Beste DayTrip22320341698,
Hartelijk dank voor uw verblijf bij ons.
Wat fijn om te horen dat u een fijn verblijf had bij ons.
Uw opmerkingen over het tapijt werd doorgegeven aan de collega's van onderhoud.
Wij hopen u in de nabije toekomst eventueel nogmaals te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 19 maart 2023 via mobiele applicatie

Het hotel ligt heel centraal in Brugge wat het ideaal maakt voor een citytrip. De kamers zijn goed verzorgd, schoon en de bedden liggen heerlijk. Enig minpuntje: het was erg warm op de kamer. Het raam kon wel open maar niet op een bepaalde stand waardoor het raam niet open kon blijven staan. (De volgende ochtend zagen we dat er ook airco was 🙈) Het ontbijt was prima en goed gevarieerd. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Kortom fijn hotel !

Kamertip: Brugge kom je niet in met de auto of bus, waardoor je een stukje loopt met bagage op waaltjes/kinderkopjes.
Datum van verblijf: maart 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2023

Beste Explore38249209235,
Heel erg bedankt voor zo'n mooie beoordeling na uw verblijf in Martin's Brugge.
Ons ganse team is erg blij met uw complimenten en we kunnen niet wachten om u terug te zien op uw volgende reis! Met vriendelijke groet,

Beoordeeld op 1 maart 2023

Hotel ligt op een fantastische plek midden in het centrum van Brugge. Alles is op loopafstand. Bijzonder vriendelijk personeel, zowel aan de balie als tijdens ontbijt. Kamer was prettig, netjes en van goede proporties.

Datum van verblijf: februari 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2023

Beste Nienkesteensma,
Dank om even tijd te nemen om Martin's Brugge uitgebreid te beoordelen en ons deze mooie score te geven.
We hopen alvast om u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen.

Beoordeeld op 28 januari 2023

het hotel is heel goed en centraal gelegen.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Propere en nette kamers met een goeie matras. Het ontbijt is heel uitgebreid en lekker.
Je kan er voordien probleemloos je bagage zetten en ook na uitcheck kan je die nog even laten staan.

Datum van verblijf: januari 2023
Leen Declercq, Gastenservice/Front Office van Martin's Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2023

Beste Rika,
Hartelijk bedankt om eventjes de tijd te nemen voor deze review te schrijven. Het doet ons plezier om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons. We danken u voor de lovende woorden over onze staff, ontbijt en kamers.
Met hartelijke groeten,