Oona C

Ergste ervaring ooit

Beoordeling van Hotel De Medici
1,0 van 5 bollen27 jan 2024 beoordeeld
Bij aankomst weinig (lees:geen) uitleg over waar we de kamer konden vinden. Er zijn 2 liften in het gebouw, de eerste lift die we namen kwamen we in een gang zonder enige verlichting. Dan terug naar de receptie en dan is er iemand die zelf nog moest zoeken waar we moesten zijn.
De kamer was ijskoud en kon niet verwarmd worden, schimmel op de afdichting rond het bad. Geen douchegel , reserve wc papier in de kamer.
In de bar 's avonds werden we opnieuw bediend door een jongeman die duidelijk niks kent. De Ricard ging hij serveren met citroen šŸ˜³, nadien opnieuw gemaakt zonder.

De jongeman vroeg of we nog iets wensten, wat we bevestigd hebben. De man is echter met de noorderzon verdwenen. Ik kon daar geen werknemer meer aantreffen.

De drankfontein in de bar waar je gratis water kan nemen, zijn geen bekers of flessen aanwezig.

Dat de parking niet vooraf kan gereserveerd worden versta ik al helemaal niet.
Want met het frontoffice programma 'Mews' die ze gebruiken kan je dit zeker wel. Maar ja t is kwestie van willen.

We hebben beide door de temperatuur van de kamer nauwelijks geslapen.
We zijn vertrokken zonder het ontbijt te nuttigen.

Het geheel is verouderd en in mijn weten geen 4* (amper 2sup) waard

De man aan de receptie bij check uit was wel professioneler. en deed zijn werk goed.
Datum van verblijf: januari 2024
Gereageerd 30 jan 2024
Beste,

Het spijt ons te horen dat je ervaring bij ons hotel verre van ideaal was. Onze oprechte excuses voor de ongemakken die je hebt ondervonden tijdens je verblijf. We nemen jouw feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we onze service en faciliteiten kunnen verbeteren.

Wat betreft de ontvangst, gebrek aan uitleg en de kameromstandigheden, bieden we onze oprechte excuses aan. Dit voldoet niet aan onze standaarden, en we zullen ervoor zorgen dat ons team beter wordt getraind om dergelijke situaties te vermijden. Het gebrek aan voorzieningen en de kwestie met de drankfontein in de bar zijn zaken die we onmiddellijk zullen aanpakken.

Voor de parkeer omstandigheid zullen we bekijken hoe we het beter kunnen maken. Soms is het moeilijk om op voorhand te weten hoeveel mensen gebruik zullen maken van de parking en wie er in staat. Zeker op drukke dagen. Daarom laten we de mensen in de parking staan die eerst aankomen. Zo voorkomen we dat de parking overvol staat.

We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen, en we hopen dat we de kans krijgen om je in de toekomst een verbeterde ervaring te bieden.

ā‚¬Ā 229
0.3 km van Hotel De Medici
0.3 km van Hotel De Medici
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 24 januari 2024

zeer goed gelegen hotel aan een van de idyllische kanalen van de binnenstad. Goed bereikbaar en betaalbare parking. Personeel is vriendelijk. Kamers zijn verouderd, warm water komt niet altijd van de linkse kant, wat gezien de temperatuur van het water wel schrikken is. Druk is wel top. Ontbijt niets op aan te merken, veel keuze en goed. Wel goed hotel om weekendje Brugge te beleven.

Datum van verblijf: januari 2024
Patrick Jiang, General Manager van Hotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2024

Beste Dirkaisha,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn blij om te horen dat u ons hotel zeer goed gelegen vindt aan een van de idyllische kanalen van de binnenstad en dat de parkeergelegenheid goed bereikbaar en betaalbaar is. Het is fijn om te weten dat het personeel vriendelijk is en dat u van het ontbijt heeft genoten.

Onze excuses voor het ongemak met de warmwatervoorziening en de verouderde kamers. We waarderen uw opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een weekendje Brugge. Als er specifieke aspecten zijn die u leuk vond aan uw verblijf of als u suggesties heeft, laat het ons dan gerust weten.

Beoordeeld op 21 december 2023

oude maar propere kamer.vriendelijk personeel,gezellige bar,goed restaurant.
hotel heeft eigen parking (wel een beetje duur),rustige ligging.
in de bar zeven euro voor een duvel is wel veel te duur.

Datum van verblijf: december 2023
Patrick Jiang, General Manager van Hotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2024

Beste Frank75sandra,

Dank u voor het delen van uw ervaring. We zijn blij om te horen dat u de oude maar schone kamer waardeerde, evenals het vriendelijke personeel, de gezellige bar en het goede restaurant. We bieden graag een rustige locatie en eigen parkeergelegenheid aan onze gasten.

We waarderen uw opmerking over de prijs van een Duvel in de bar en zullen dit zeker in overweging nemen. We streven ernaar om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden en zullen uw feedback gebruiken om onze service te verbeteren.

Bedankt dat u voor ons hotel heeft gekozen en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 7 augustus 2023

Goede ontvangst aan receptie. Grote kamers met uitstekend bed. Uitgebreid ontbijt buffet. Goede informatie betreft parkeergelegenheid. Rustig cliƫnteel. Regelmatig controle of alles in orde is. Kortom: een aanrader.

Kamertip: Nice and quiet hotel online a few minutes walking from center.
Datum van verblijf: augustus 2023
Patrick Jiang, General Manager van Hotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2023

Beste gast. Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een goede ontvangst hebt gehad bij de receptie en dat u onze grote kamers met uitstekende bedden hebt gewaardeerd. Het is geweldig dat u tevreden was met ons uitgebreide ontbijtbuffet en de informatie over parkeergelegenheid nuttig vond. We streven ernaar om een rustige en comfortabele sfeer te bieden en het is goed om te weten dat ons personeel regelmatig controleert of alles in orde is. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 23 juni 2023 via mobiele applicatie

Wat een verouderd hotel zeg! onze kamer had zelfs geen gordijnen ( 312). Moesten ook warm en koud water apart bedienenā€¦ geen airco op de kamer terwijl het buiten 30 graden wasā€¦ nja, mss 70jaar geleden was dit een goed hotel. Maar nu is het toch echt nodig om eens goed te renoveren hoorā€¦ wij komen hier allesinds nooit meer terugā€¦ en 25ā‚¬ parking voor 24uā€¦ wij hebben gelukkig geparkeerd aan biekorf voor 10ā‚¬ā€¦ volgende keer terug een Van der valk hotel hoor

Kamertip: Parking biekorf gebruiken en mss gewoon niet boeken hier
Datum van verblijf: juni 2023

Beste gast. Bedankt voor het delen van uw ervaring in ons hotel, hoewel het jammer is om te horen dat het niet aan uw verwachtingen voldeed. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ontbreken van gordijnen in uw kamer en voor eventuele problemen met de watertemperatuur. We begrijpen dat een gebrek aan airconditioning tijdens warm weer ongemakkelijk kan zijn.

We nemen uw feedback serieus en zullen die gebruiken om verbeteringen door te voeren waar dat nodig is.
Als u in de toekomst overweegt om bij ons te verblijven, hopen we dat u zult merken dat we verbeteringen hebben aangebracht om uw verblijf aangenamer te maken. Ook als u niet meer bij ons verblijft, wensen we u veilige reizen, waarheen u ook gaat. Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Beoordeeld op 12 april 2023 via mobiele applicatie

De ontvangst was onvriendelijk en kil, het is er ook niet proper, in de badkamer zwarte haren op de grond, stof aan de murenā€¦ zo echt van lange tijd oppervlakkig te poetsen. Het is niet nieuw maar dat stoorde ons niet, zo lang het maar netjes is. Het ontbijt was goed, maar ondanks dat we de eerste waren, waren er gedekte tafels die plakkerig en vuil waren. Jammer voor de reputatie van Brugge

Kamertip: Er is een parkeergarage tegen 25ā‚¬/ nacht
Datum van verblijf: april 2023