Rodrique V
Hulste, Belgiƫ

Verouderd en slecht

Beoordeling van Hotel De Medici
1,0 van 5 bollen23 jun 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wat een verouderd hotel zeg! onze kamer had zelfs geen gordijnen ( 312). Moesten ook warm en koud water apart bedienenā€¦ geen airco op de kamer terwijl het buiten 30 graden wasā€¦ nja, mss 70jaar geleden was dit een goed hotel. Maar nu is het toch echt nodig om eens goed te renoveren hoorā€¦ wij komen hier allesinds nooit meer terugā€¦ en 25ā‚¬ parking voor 24uā€¦ wij hebben gelukkig geparkeerd aan biekorf voor 10ā‚¬ā€¦ volgende keer terug een Van der valk hotel hoor
Datum van verblijf: juni 2023
Kamertip:Ā Parking biekorf gebruiken en mss gewoon niet boeken hier
Reistype: Bezocht met familie
Patrick Jiang, General Manager van Hotel De Medici, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 3 sep 2023
Beste gast. Bedankt voor het delen van uw ervaring in ons hotel, hoewel het jammer is om te horen dat het niet aan uw verwachtingen voldeed. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ontbreken van gordijnen in uw kamer en voor eventuele problemen met de watertemperatuur. We begrijpen dat een gebrek aan airconditioning tijdens warm weer ongemakkelijk kan zijn.

We nemen uw feedback serieus en zullen die gebruiken om verbeteringen door te voeren waar dat nodig is.
Als u in de toekomst overweegt om bij ons te verblijven, hopen we dat u zult merken dat we verbeteringen hebben aangebracht om uw verblijf aangenamer te maken. Ook als u niet meer bij ons verblijft, wensen we u veilige reizen, waarheen u ook gaat. Nogmaals bedankt voor uw feedback.
ā‚¬Ā 215
    ā‚¬Ā 76
2.2 km van Hotel De Medici
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 12 april 2023 via mobiele applicatie

De ontvangst was onvriendelijk en kil, het is er ook niet proper, in de badkamer zwarte haren op de grond, stof aan de murenā€¦ zo echt van lange tijd oppervlakkig te poetsen. Het is niet nieuw maar dat stoorde ons niet, zo lang het maar netjes is. Het ontbijt was goed, maar ondanks dat we de eerste waren, waren er gedekte tafels die plakkerig en vuil waren. Jammer voor de reputatie van Brugge

Kamertip: Er is een parkeergarage tegen 25ā‚¬/ nacht
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 9 april 2023 via mobiele applicatie

Zag er op de plaatjes veel beter uit, de kamer is al verouderd maar wel schoon, bedden kraken bij het omdraaien. Het diner was smakelijk maar dit was duidelijk een magnetronmaaltijd. Gewoon te duur. De ober had moeite met normaal communiceren, hierover hebben we een klacht ingediend en de receptie medewerker gaf ons hierin gelijk. ā€˜S avonds even naar de sauna. Eerst de whirlpool en toen de sauna en stoombad. Deze stonden uit, dus na 45 minuten kwam er een beetje warmte in beide. De banken in de sauna waren kapot, bij het leunen hierop ging het bijna fout. Doorgegeven aan de receptie. Verder niet iets om terug te komen. Ook het hotel niet. Ontbijt was prima, maar het gehele verblijf te duur voor wat je krijgt. Parkeerplaats voor ā‚¬25, per dag is wel wat hoog.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 6 maart 2023

Het beste hotel waar we heel graag jaarlijks terug naartoe gaan. Het is nu al meer dan 10 jaar dat we 1 tot 2 x per jaar daar verblijven. We genieten steeds van deze dagen door het aangenaam personeel en de kamers die steeds netjes zijn. Niets kan je hier op aanmerken en het ontbijt is steeds heel goed verzorgt met vriendelijke bediening , zowel als s avonds de vriendelijkheid in de bar je daar laten vertoeven. 10/10

Kamertip: Het is er rustig vertoeven in het weekend. Ook na reservatie een welness ruimte
Beoordeeld op 1 januari 2023

Kamer groot en mooi, goed bed , propere badkamer. Personeel zeer vriendelijk. Zeer stil geen geluid gehoord Ontbijt verzorgd meer dan genoeg alles word op tijd bijgevuld en opgeruimd. Gaan zeker nog terug komen in de zomer .

Kamertip: Wij zaten aan de binnenkant konden de hof zien, zeer rustig hebben niets gehoord, ruime kamer rolstoel oke badkamer dan niet
Beoordeeld op 30 december 2022

Wij hadden een comfort kamer geboekt en die zijn ruim en netjes. Vriendelijk personeel bij het inchecken en heel behulpzaam. Bij het ontbijt was er heel veel keuze en alles werd op tijd bijgevuld.De ligging van het hotel is heel goed,10 min wandelen naar het centrum. Wij komen er zeker nog eens terug.

Kamertip: Neem een comfort kamer.