Roam816630

Geen desillusie!

5,0 van 5 bollen25 jun 2024 beoordeeld
Prima hotel. In de kamer was alles erop en eraan. Handgreep in de douche( terecht),
maar weer geen krukje/stoeltje in de badkamer(zoals in vele hotels).Het eten was
heerlijk en meer dan genoeg. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Dichtbij het hart
van Brugge.
  • ibis Budget
1.5 km van Crowne Plaza Brugge, an IHG Hotel
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 23 februari 2024

De kamer is oké, wel was deze stoffig en gehorig .
De luchventilatiesysteem hoor je ook de hele nacht, maar het geluid was wel acceptabel voor mij.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
We zaten midden in het centrum, dit was ook een fijne locatie.

Datum van verblijf: februari 2024
Beoordeeld op 18 december 2023

Als ervaren reiziger voel ik me genoodzaakt mijn teleurstellende ervaring bij Crown Plaza Brugge te delen. Mijn recente verblijf in dit hotel was verre van aangenaam, en het feit dat ik geen andere keuze kreeg dan mijn klachten te onderdrukken met oordopjes heeft mijn waardering voor dit etablissement aanzienlijk verminderd.

Het hoogtepunt van mijn ellendige ervaring was het hinderlijke zoemende geluid dat als een constante metgezel in mijn kamer aanwezig was. Dit onaangename geluid, dat ik vermoedelijk moest accepteren als een 'uniek kenmerk' van de kamer, was verre van geruststellend en verstoorde mijn nachtrust aanzienlijk. Bij navraag bij het hotelpersoneel werd ik met onverschilligheid behandeld, en de enige oplossing die werd aangeboden waren een paar goedkope oordopjes. Als gast verwacht ik niet dat ik mijn nachtrust moet veiligstellen met dergelijke primitieve hulpmiddelen.

De kamer zelf was verder ook niet bijzonder indrukwekkend. Het decor leek verouderd en kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Daarnaast waren de faciliteiten niet in overeenstemming met de prijs die ik betaalde voor mijn verblijf. Ik voelde me eerder alsof ik in een vergeten hoek van het hotel was geplaatst, in plaats van een gast die een aanzienlijke som geld had betaald voor een aangenaam verblijf.

Wat betreft de service, kan ik niet zeggen dat het personeel mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ze leken onverschillig en ongeïnteresseerd in het aanpakken van mijn zorgen. Het gebrek aan klantgerichtheid heeft mijn algemene indruk van Crown Plaza Brugge ernstig geschaad.

Kortom, mijn verblijf in Crown Plaza Brugge was een onaangename ervaring die ik niemand zou aanraden. Het zoemende geluid dat me achtervolgde en het gebrek aan adequate oplossingen hebben mijn bezoek verpest. Voor de prijs die ik heb betaald, had ik op zijn minst een comfortabel en rustig verblijf verwacht. Het feit dat dit niet het geval was, laat me geen andere keuze dan dit hotel ten zeerste te ontraden aan toekomstige reizigers die op zoek zijn naar een aangename en zorgeloze overnachting in Brugge.

Datum van verblijf: december 2023
lucas Bakx, Owner van Crowne Plaza Brugge, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2023

Beste Maps31457916419

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wat spijtig te moeten lezen dat wij niet hebben kunnen bijdragen aan een fijn verblijf in Crowne Plaza Brugge. Ik bied dan ook mijn verontschuldigingen aan voor de ongemakken die u heeft gehad.
Het is nooit fijn om een storend geluid in een kamer te hebben en wij doen altijd onze uiterste best om onze technische installaties onder controle te houden om dergelijke klachten te voorkomen.
Ik kan niet oordelen wanneer u bent verbleven in het hotel en wie u heeft geholpen aan de receptie. Het zou handig zou als u mij die informatie kan verstrekken zodat wij ook kunnen bepalen in welke kamer u heeft verbleven zodat wij ook het zoemend geluid kunnen traceren en dat ik mijn receptionisten kan corrigeren die u hebben geholpen.

Beste Maps, ik weet dat mijn team altijd probeert om het uiterste te doen voor onze gasten, in dit geval hebben wij niet geleverd wat u had verwacht. Ik dank u hartelijk voor uw comment, dit helpt mij om onze kwaliteit en service te verbeteren.

met vriendelijke groeten

Lucas Bakx
General Manager.
Crowne Plaza Brugge

Beoordeeld op 19 november 2023 via mobiele applicatie

Prachtig hotel goed gelegen nabij de markt. Lekker uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Vriendelijk personeel. Mocht de wagen nog hele dag laten staan , de dag het van vertrek.
Standaard kamer ok met ligbad en douche sproeier. Rustig hotel.

Datum van verblijf: november 2023
Beoordeeld op 20 augustus 2023

Bijzonder fijn gastvrij hotel met super vriendelijk personeel. Het ontbijt buffet is geweldig (de lunch konden we overslaan na het ontbijt met zoveel keuze).
De locatie is perfect. Met de auto kun je fijn parkeren in de garage van het hotel en het is goed bereikbaar met de auto.
Het kleine pleintje met het gemeentehuis van Brugge is voor de deur en het is een paar honderd meter naar de Grote Markt, helemaal perfect.
Leuk de kleine fitness ruimte en het zwembad waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt, even inspannen en relaxen.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 31 mei 2023

We hadden dit hotel gekozen vanwege de ligging midden in het centrum en dat er een ondergrondse garage bij het hotel was. Ik nog gevraagd of er ook kamers waren met alleen een douche en niet een douche in bad zoals bij een heleboel hotels was. Aankomst was prima. Auto in garage. Vriendelijk ontvangen door de receptie en we kregen een kamer met twin bedden aan de achterkant zoals we hadden gevraagd.
Het was een gezellige schone kamer. We keken uit op de Mallebergplaats, een smal straatje waar ook de bus en vuilniswagens doorheen gaat en ’s morgens de leveranciers van het hotel. We vonden buiten de kamer alles vrij zakelijk en niet gezellig om te gaan zitten voor koffie ofzo.

Het ontbijt was prima maar ik vond erg dat als er fruitsalade was de appel erin bruin was en de mango in de schaal niet rijp was ( alle 3 ochtenden). Ook was er geen koffiemelk, wel gewone melk. Dat was niet aanwezig. Raar want op de kamer lag het wel. Dat waren wat minpuntjes

Ook hebben we een avond in het restaurant gegeten. De bedienster was aardig. We hebben beide biefstuk met een sausje besteld. Later bij de rekening bleek dat de saus apart betaald moest worden. Stond er in kleine lettertjes bij en hadden dat niet gezien. Dat maakte het gerecht behoorlijk duurder. De bedienster kwam het bestek brengen. Kwam even later weer en gooide een papieren zakje met broodjes op de tafel om daarna met een schaaltje olijven te komen. We waren verbijsterd. Toen kwam het hoofdgerecht wat prima smaakte maar nu totaal wel aan de prijs was. Daarna hebben we ijs met fruitcocktail besteld. Ja hoor ook hier zat o.a. die onrijpe mango in. Was niet te eten en dus de helft lag op het bord. Toen we dat aangaven werd er gezegd we zullen het aan de keuken doorgeven. Meer niet.
Al met al het was een duur onplezierige diner. Niet voor een 4 sterren hotel.

Al met al. De kamer is prima. Het hotel ligt fijn in het centrum, het ontbijt is grotendeels goed maar dineren dat word het niet meer.

Datum van verblijf: april 2023