US$Ā 228
Expedia.comUS$Ā 228
Hotels.comUS$Ā 228
travelup.comUS$Ā 239
Beoordeeld op 31 mei 2023

We hadden dit hotel gekozen vanwege de ligging midden in het centrum en dat er een ondergrondse garage bij het hotel was. Ik nog gevraagd of er ook kamers waren met alleen een douche en niet een douche in bad zoals bij een heleboel hotels was. Aankomst was prima. Auto in garage. Vriendelijk ontvangen door de receptie en we kregen een kamer met twin bedden aan de achterkant zoals we hadden gevraagd.
Het was een gezellige schone kamer. We keken uit op de Mallebergplaats, een smal straatje waar ook de bus en vuilniswagens doorheen gaat en ’s morgens de leveranciers van het hotel. We vonden buiten de kamer alles vrij zakelijk en niet gezellig om te gaan zitten voor koffie ofzo.

Het ontbijt was prima maar ik vond erg dat als er fruitsalade was de appel erin bruin was en de mango in de schaal niet rijp was ( alle 3 ochtenden). Ook was er geen koffiemelk, wel gewone melk. Dat was niet aanwezig. Raar want op de kamer lag het wel. Dat waren wat minpuntjes

Ook hebben we een avond in het restaurant gegeten. De bedienster was aardig. We hebben beide biefstuk met een sausje besteld. Later bij de rekening bleek dat de saus apart betaald moest worden. Stond er in kleine lettertjes bij en hadden dat niet gezien. Dat maakte het gerecht behoorlijk duurder. De bedienster kwam het bestek brengen. Kwam even later weer en gooide een papieren zakje met broodjes op de tafel om daarna met een schaaltje olijven te komen. We waren verbijsterd. Toen kwam het hoofdgerecht wat prima smaakte maar nu totaal wel aan de prijs was. Daarna hebben we ijs met fruitcocktail besteld. Ja hoor ook hier zat o.a. die onrijpe mango in. Was niet te eten en dus de helft lag op het bord. Toen we dat aangaven werd er gezegd we zullen het aan de keuken doorgeven. Meer niet.
Al met al het was een duur onplezierige diner. Niet voor een 4 sterren hotel.

Al met al. De kamer is prima. Het hotel ligt fijn in het centrum, het ontbijt is grotendeels goed maar dineren dat word het niet meer.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 10 april 2023

Tijdens een citytrip hier verbleven. De weg er naartoe met de auto was een opgave maar met de gps is dit wel doenbaar. Goed gelegen in het centrum van Brugge. Een zwembad aanwezig op de 8ste verdieping. Het eten in het restaurant was lekker. Ook het ontbijt was goed en in buffetvorm.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 1 oktober 2022

Mooie locatie, helaas een kmr op de 2e etage waardoor het een donkere kmr was en door verkeersgeluid het raam niet open kon. Airco maakte veel lawaai.
Mooie badkmr, prima douche. Goede bedden, koelkastje, Nespresso apparaat.
Alles was aanwezig. Erg schoon alhoewel ik geen voorstander van vloerbedekking ben.
Ontbijt met veel keuze en alles vers.
Wij hebben 2 fijne nachten gehad.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 18 september 2022 via mobiele applicatie

255eu voor standaardkamer in 4stars: receptie: zeer vriendelijk; kamer: rudimentair: in minibar kamer:1 flesje water; douche ok; bar beneden: 20u00 personeel negeert klant terwijl maar 3 tafels bezet zijn; ontbijt: 0800: personeel negeert zelfs geen goedemorgen kan er af; buffet in smalle doorgang: degelijk maar te klein; slechtste ervaring voor deze categorie van hotel.Ligging is sterkste punt maar vriendelijkheid personeel dat niet aan decreceptie staat is beneden alle peil.

Kamertip: Parking 30 eu en moet om 1000u verlaten worden šŸ™
Datum van verblijf: september 2022
lucas Bakx, General Manager van Crowne Plaza Brugge, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2022

Beste Rudy2900

Hartelijk dank voor uw feedback op uw verblijf in Crowne Plaza Brugge. Het is spijtig te lezen dat mijn personeel u niet de service heeft gegeven die normaal top zou moeten zijn. Ik bied daarvoor mijn verontschuldigingen aan. Ik zal dit zeker met mijn team bespreken om te zorgen dat klantvriendelijkheid onze topprioriteit is en blijft.
Dank u voor deze feedback, dit helpt mij om onze service en kwaliteit constant te verbeteren.

Met vriendelijke groeten

Lucas Bakx
General Manager

Beoordeeld op 14 juli 2022 via mobiele applicatie

Hallo. Wij hebben daar niet geslapen, maar wij kwamen daar van Centraal Station Brugge! En meteen geluncht! Zeker paar keer geluncht! Alles is heerlijk geweest en iedereen is vriendelijk geweest! Ook wij hebben heerlijke kip in interessante saus gegeten! Super! Aanrader om daar te lunchen!

Datum van verblijf: juli 2022