Wij hebben een super verblijf gehad. Van in 't begin voelden wij ons enorm welkom in jullie prachtige hotel. De locatie kan uiteraard ook niet beter. Ik zou iedereen die naar Brugge gaat, alleszins jullie hotel aanraden. Meer
- Gratis wifi
- Bar/lounge
Minder weergevenBeste gast,
Ik kan niet de gepaste woorden vinden om u oprecht te bedanken voor deze lovende woorden. Mijn hele team en ikzelf, zetten ons dagelijks in om onze gasten een onvergetelijk verblijf aan te bieden. Dat u dit ook zo heeft mogen ervaren, is een fantastische motivatie om met z'n allen de ingeslagen weg verder te bewandelen. Dat u bovendien ook uw ervaring zult delen met familie en vrienden, kunnen we enkel maar toejuichen. Zeer geapprecieerd!
Weet dat u steeds van harte welkom bent bij een volgende bezoek aan onze stad.
De deur staat voor u open ...
Warme groeten uit Brugge,
General Manager
Top lokatie, lief en adequaat personeel. Van alle nodige luxe en praktische zaken voorzien.
Superior comfort room maakt de ervaring voor ons helemaal de moeite waard.
Vanuit het hotel loop je in 2 minuten de markt op en sta je in het hart van Brugge.
Beste gast,
Uw feedback laat ons niet onberoerd. Fijn dat u tevreden terugblikt op uw verblijf in ons hotel.
En ja, onze centrale ligging is inderdaad een pluspunt. Tevens verheugt het ons te lezen dat u voor ƩƩn van onze superior kamers gekozen hebt. De extra ruimte op de kamer en de bijkomende faciliteiten hebben u blijkbaar kunnen bekoren. Top!
Een tevreden gast, daar doen we het met z'n allen voor.
Weet dat u steeds van harte welkom bent in ons hotel.
Vriendelijke groeten,
Algemeen Directeur
Topkeuze in hartje Brugge met privƩparking in een geklasseerd pand met tuin en terras, bar en salon, binnenzwembad, sauna en fitness
Zeer vriendelijk en doelgerichte hotelmedewerkers
Ruime ontbijtruimte met uitgebreid verzorgd ontbijt
Geacht heer Walter P,
Fijn dat u even de tijd nam om uw ervaring in ons hotel neer te pennen op Tripadvisor.
We zullen uw feedback meteen overmaken aan ons team. Zij verdienen inderdaad alle lof! Een schouderklopje doet deugd en sterkt ons om de ingeslagen weg verder te bewandelen.
Mocht u in de toekomst opnieuw overwegen een verblijf te boeken in Brugge, weet dan dat u steeds hartelijk welkom bent in Hotel Navarra.
Vriendelijke groeten,
Algemeen Directeur
Een klassiek hotel, een beetje old style (maar zeker niet ouderwets) met behulpzame en beleefde medewerkers - van receptie tot housekeeping! Alles is super netjes en proper. Ik moet wel erbij zeggen, dat wij de superior kamer hadden geboekt. Eerst hadden wij de standard kamer bekeken, maar die vonden wij wat klein en vooral had de geen Nespresso... Zwembad, sauna, fitness prima verzorgd, alleen de badjassen zijn niet van hoge kwaliteit.
Super locatie om in luxe je verjaardag te vieren. Heerlijke kamer, zalig bad. Beneden heerlijke sauna en verwarmd zwembad. Ontbijt met champagne, pannekoeken wafels noem maar op, alles was er. Centraal gelegen met veel lekkere restaurants dicht in de buurt.
Wij hebben hier een weekend mijn verjaardag gevierd met familie.
Mijn man had "hulp" gevraagd bij wat verrassingen en hier werd met plezier gehoor aan gegeven.
Het personeel is enorm vriendelijk, de kamers netjes, ruim en schoon.
De ligging is perfect, alles is op loopafstand. Er is parkeergelegenheid
En het ontbijt heeft genoeg keus en wordt goed aangevuld.
Wij hebben de avond doorgebracht in de bar van het hotel en willen Elias een dik compliment geven voor zijn vriendelijke, gezellige en gastvrije omgang met de gasten.
Hij gaf ons een welkom gevoel.
Ik heb een top verjaardag weekend gier gehad.