Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top ontbijt met bubbels”
Beoordeling van 'T Eekhoetje

'T Eekhoetje
Geclassificeerd als nr. 133 van 824 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
12 februari 2019 beoordeeld

Héél lekker ontbijt, met versgebakken pistolets, koeken en superlekker brood.
Dit alles geserveerd door de sympathieke gastvrouw.
Kortom, alles top !!!. We komen zeker terug in het gezellige Eekhoetje!

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank AnnDany
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (347)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 347 beoordelingen

10 februari 2019 beoordeeld

Bij 't Eekhoetje wordt je met de glimlach bediend. De eigenares maakt in alle drukte zelfs tijd om een praatje te slaan. Het ontbijt bij 't Eekhoetje is heel lekker. De koeken en pistolets worden zelf gebakken, wat zeker een meerwaarde is! Ook al is het hier altijd druk, de bediening is heel erg vlot. Zeker een aanrader voor wie veel/minder tijd heeft om te ontbijten. Qua locatie zit je hier ook echt vlakbij alle bezienswaardigheden. Hier kom ik zeker nog terug!

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank LiseloreDM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2019 beoordeeld

vlotte en vriendelijke bediening door eigenares zelf prijs /kwaliteit zeer goed en wat belangrijk is in de zaak vers gebakken pannekoeken in brugge zijn er niet veel zaken dat je dat nog kan krijgen

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank VeroniqueG858
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke verrassende gerechten met zorg bereid. Vriendelijke bediening. Gezellig en leuk. Voor herhaling vatbaar .

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank octopus1001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2018 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst. Superlekker ontbijt. Alles topvers. Keuze te over.
Wat wil je nog meer. Snelle en vlotte bediening.
Tot binnenkort.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank JosMia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 'T Eekhoetje bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In 'T Eekhoetje geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding