“Een all time favorite”

Keukens: Italiaans
Dineropties: Buiten zitten
Dineropties: Buiten zitten
11 september 2023 beoordeeld

Ik ga al bijna 15 jaar naar deze pastabar en de sauzen blijven mij smaken. Vooral de boccasaus met spek is een echte aanrader. De currysaus (met of zonder zalm) en de 4 kazensaus zijn ook erg vol van smaak. Maak - als je eens zot wil doen - een mix van twee sauzen. Bolognaise en ham en kaassaus is een populaire klassieker.
Laat je niet afschrikken door de lange rij 's middags. Het gaat erg snel. Bediening is in de regel vriendelijk. Deze pastabar is een must voor als je in Brugge bent.

Datum van bezoek: september 2023

24 april 2023 beoordeeld

De bediening trok op niets. Bestel samen met vriendin een zalmbocca. , maar kreeg een currybocca. Ze zouden iemand zetten dat de Nederlandse taal machtig is , de volgende na ons kregen tevens ook een verkeerde bestelling

Datum van bezoek: april 2023
5 maart 2022 beoordeeld

Deliveroo bestelling gedaan bij Bocca, had gevraagd voor extra saus bij het ene en kaas bij het andere. maar waren dit beide vergeten. Wanneer ik belde net voor sluitingstijd reageerden ze hier zeer rustig en vriendelijk op. Stelde meteen voor om de bestelling opnieuw te versturen op hun kosten. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: maart 2022
13 oktober 2021 beoordeeld

Duur, vies, niet vriendelijk, achterbakse, liegende werkgever!
Niet moeilijk dat er geen personeel blijft werken.

Datum van bezoek: oktober 2021
13 oktober 2021 beoordeeld

Meestal snel bediend. Gevarieerde keuze tussen verschillende sauzen. Ook vegetarische mogelijkheden.

Datum van bezoek: oktober 2021

Reizigers die Bocca bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen

In Bocca geweest? Deel je ervaringen!