Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Etentje met collega's”
Beoordeling van 't Bagientje

't Bagientje
Geclassificeerd als nr. 118 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
10 augustus 2019 beoordeeld

Etentje onder collega's gepland, 1 adres 't Bagientje, meerdere keren supergoed onthaald en altijd dik in orde, maar ditmaal zeer ondermaats...groffe bediening, voelde me echt verveeld dat ik deze locatie uitgekozen had voor 'n leuk en gezellig etentje onder collega's, het eten was best ok maar de bediening van sommige personeelsleden was echt niet normaal, als je je werk zo tegen je zin doet, zoek dan iets anders zou ik zo denken...vriendelijkheid is zo belangrijk en kost niks....'n volgend etentje met de collega's zit er niet meer in op deze locatie, jammer....

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank N333
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (334)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 334 beoordelingen

27 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

ontvangst was hartelijk, je bent hier echt welkom.
leuke presentatie voor de kaart.
vlotte bediening @tafel
kalfsniertjes waren perfect!
Suggestie met tarbot was super ok
wij waren hier op uitnodiging van vrienden
wij komen hier zeker nog terug

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank BernardoMaria
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2019 beoordeeld

Menukaart met Vlaamse gerechten. De schorsvel was subliem. Ruime portie, voorgerecht niet nodig. Vriendelijke bediening. Mooi terras.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Wesbie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2019 beoordeeld

maaltijd was matig, bediening was "ondermaats" & terras niet verzorgd;
om nooit meer terug te gaan...

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank brugge40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2019 beoordeeld

Het eten is er nog goed maar is al beter geweest, niets speciaals. 1 uit de duizend zou ik zeggen.
Bediening van 1 bepaalde garçon is ronduit belachelijk , dat die daar nog mag opdienen is niet te begrijpen. Probeert het dan maar goed te maken met een kinderijsje maar het kalf was al verdronken.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PatrikVd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Bagientje bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In 't Bagientje geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding