Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Genoten ”
Beoordeling van Le Chef Et Moi

Le Chef Et Moi
Geclassificeerd als nr. 33 van 749 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
7 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten. Beperkte spijskaart maar wat er op staat is een schot in de roos! Ook zeer lekkere huiswijn. Daarbij komt nog vriendelijke bediening en wat voor een perfecte avond komt te zorgen. Wat ik een extra pluspunt vond is de jazz muziek op de achtergrond.

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank dabpe
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (546)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 546 beoordelingen

19 december 2021 beoordeeld

De naam dekt de lading. Het is echt alleen maar de topchef en de bazin die zorgen voor een heel leuke en smakelijke tijd in dit prachtig gelegen restaurant. Een beperkte kaart maar lekkere en superverse producten. In dit restaurant proef en voel je de liefde voor het vak. En dit voor een heel redelijke prijs. Chapeau !

Datum van bezoek: december 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wolfgangbaert1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 september 2021 beoordeeld

Voor onze 10de huwelijksverjaardag verbleven we het weekend in "Brugge die Scone", met zaterdagavond heerlijk genoten in Restaurant Le Chef et Moi. Perfecte ontvangst, heel mooi interieur (statige 19de Eeuwse herenwoning) en van voorgerecht tot dessert een absolute topper.

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank NemoNeminis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen voor de lunch die zeer voortreffelijk was.
Een heerlijke lunch, een vriendelijke bediening van de gastvrouw in een rustig en gezellig kader weg van de toeristische drukte.
Wat wil een mens nog meer …… wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank Resort45330158662
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 augustus 2021 beoordeeld

Ik vond het restaurant Le Chef Et Moi via de goede recensies op Tripadvisor en ik had geluk dat er nog plaats was voor het diner op zaterdagavond. Het restaurant is gelegen net buiten het superdrukke toeristische stadsgedeelte. Toen we binnenkwamen waren er nog niet veel tafels bezet, maar dit veranderde wel in de loop van de avond. Binnenin is het een gezellige setting met subtiel licht, gezellig om te zitten dus. De carpaccio was verrassend én lekker, net als de vis van de dag en de onglet. Ook de witte huiswijn, fris en fruitig, is een aanrader! Na het eten bestelden we nog een koffie. Moesten we een dessertkaart hebben gekregen, waren we misschien nog in de verleiding gekomen voor een nagerecht, maar dit was dus niet het geval. De gastvrouw is zeer vriendelijk en effectief, ik zou het zeker aanraden om hier te komen dineren!

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Miss-Bikini90
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Le Chef Et Moi bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Le Chef Et Moi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.