Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Vio.com
Booking.com
eDreams
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (998)
Beoordelingen filteren
998 resultaten
Waardering van reizigers
959
33
2
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
959
33
2
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 998 beoordelingen
Beoordeeld op 13 december 2021

Slechts één nacht mogen genieten van deze ongelofelijke Bed & Breakfast maar wat een onvergetelijke belevenis. Alles klopte tot in de puntjes vanaf de eerste minuut. De ontvangst door Anna is super fijn en warm.

Je zit letterlijk op 2m van het kanaal en kan dus op een terrasje aan het water genieten van een heerlijke Brugse Zot. Indien het wat frisser is heb je een openhaard die voor ongekende gezelligheid zorgt.

Voor wie eens even weg wilt in eigen land is Canal Deluxe de ultieme plek om er even tussenuit te gaan. Wij gaan alvast snel eens terug. Nogmaals bedankt aan Luc voor de geweldige ontvangst!

Datum van verblijf: december 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RobVanLoock
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 oktober 2021 via mobiele applicatie

Prachtige schone kamer, ontzettend lieve behulpzame dame die ook ons fantastische ontbijt maakte. Op loopafstand van centrum. 5 minuten! En toch heel stil.
Wij hadden een kamer aan de ‘gracht’ met fijn ligbad in de ‘catacomben’ van het huis.
Parking reserveren is een aanrader.

Kamertip: Parking meteen mee reserveren. Plan je dagen niet te vol maar geniet ook van je fijne kamer!
Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Camper63092935097
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tine Hessels, Owner van Canal Deluxe B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2021

Dank je wel voor dit mooie commentaar.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2021

Prachtige locatie, slechts een steenworp van de grote markt. Leuk, sfeervol en ruim ingericht, in lijn met wat je in Brugge zou verwachten. Alles proper en een prachtig uitgebreid ontbijt. Vriendelijke hostes, erg toegankelijk en meedenkend.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank kustersjr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tine Hessels, Owner van Canal Deluxe B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2021

Dank je wel voor deze mooie respons. Doet deugd.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2021 via mobiele applicatie

Een prachtige B&B, zeker een 5 sterren waard. De ontvangst is top, met de glimlach. De kamers zijn enorm en ongelooflijk mooi uitgerust, een zeer mooie romantische stijl (zie foto’s), een badkamer met bad en douche, een luxe tot en met. Een zeer mooie terras om te ontspannen met een boek en een glaasje rode wijn, toppie ! De ligging uitstekend, eens aangekomen gebruiken we de auto niet meer. Hier komen we zeker terug... tot gauw Tine !

Datum van verblijf: april 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mr_Serge_H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tine Hessels, Owner van Canal Deluxe B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 april 2021

Dank je wel Serge om deze hele positieve review te posten. Het was ons een genoegen jullie te mogen ontvangen.
Wij kijken uit naar jullie volgende bezoek !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2021

Een Terug reis in de historisch tijd in het mooie B&B Canal Deluxe, super mooie kamer met uitzicht op het water, elke ochtend Een lekker stevig ontbijt met openhaard, de mensen zijn super vriendelijk en warmhartige, ik ga zeker nog is terug !

Datum van verblijf: januari 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Andrei H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tine Hessels, Owner van Canal Deluxe B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2021

Super dikke merci Andrei voor deze mooie review. Het was een echt plezier jullie te mogen ontvangen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken