De chicken pie is heel lekker het eten is niet duur en veel keuze uit verschillende dranken en cocktails
De ribbetjes en de steak pie waren echt heerlijk op een steenworp afstand van belfort. Bediening was heel vriendelijk.
Super lekker gegeten en heel vriendelijk personeel. Mooi gerenoveerd en sfeervol Afrikaans ingericht. Een verborgen parel net achter het belfort, als je een goed plekje scoort, kan je zelfs eten met zicht op te belfort.
Mijn steak was perfect gebakken en gekruid. Ook het stoofpotje was lekker. We namen nog een brownie om te delen, wat ook heel lekker was.
We werden op onze wenken bediend, we komen zeker terug.
Gepassioneerde eigenaars met een top Zuid-Afrikaanse menukaart. Ondertussen al meerdere gerechten geprobeerd en telkens grote en lekkere porties gekregen. Zeker de ribbetjes zijn een aanrader, maar ook de verse pies. De wijnsuggesties zijn een aangename aanvulling op de menu. We wanen ons elke keer in Zuid-Afrika, nippend aan een lekkere klippies en cola
Super lekker Afrikaans eten. Veel keuze voor iedereen, ook voor gluten en lactose intolerantie! Super gezellig restaurant en leuke sfeer. Heel vriendelijk personeel en chef! Zeker de moeite!!