Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel lekkere kreeftenmenu”
Beoordeling van De Gouden Kroes

De Gouden Kroes
Een tafel reserveren
2
ma 21/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 110 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 45 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
Beschrijving: vis, oesters en kreeften restaurant
6 september 2019 beoordeeld

Samen met mijn dochter kreeftenmenu gekozen. Bij aperitief verse garnalen,olijven en kreukels, ja je zit hier echt in een visrestaurant!
Als voorgerecht kreeft Belle-Vue: die was heel lekker en goed van smaak, de kreeftensoep vonden we lekker maar naar onze smaak iets te zout. Het hoofdgerecht was kreeft uit de oven met citroentijm: superlekkere combinatie! Daarna nog een dessertje (aardbei melba ) simpel en goed! (veel meer mocht het ook niet zijn, want we waren alletwee meer dan voldaan)
En niet te vergeten: een vriendelijke bediening!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hilde H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (665)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 666 beoordelingen

22 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Door alle hoge recensies een tafeltje bij dit restaurant gereserveerd. We hadden daardoor hoge verwachtingen. Wij zijn NIET teleurgesteld. Zalige kreeft gegeten en top bediening. Wij zijn voor het kreeft menu gegaan á €65,- pp. Ergggg lekker.

Datum van bezoek: juli 2019
2  Bedank GMV_KFC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Brugge vlak aan de Belgische kust dus mosselen! Dit restaurant had goede beoordelingen en terecht. Goede kwaliteit en daar betaal je natuurlijk ook voor. Wel reserveren want capaciteit is beperkt.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank 864dirkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Even gezocht op TripAdvisor en uitgekomen bij de Gouden Kroes.
Ze hadden het druk, was blij dat we gereserveerd hadden.
Gekozen voor het menu met de zeebaars. Het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert smaakten prima en de bediening was ook vlot.
Goeie tip en ik zou zeker nog eens gaan.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank 833driesc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Terug een erg lekkere maaltijd. De fruit de mer en de boulabaise was erg lekker. We komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: mei 2019
2  Bedank Bastiaen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Gouden Kroes bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Gouden Kroes geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding