ibis
Expedia.comUS$Ā 143
Hotels.comUS$Ā 143
PricelineUS$Ā 142
Beoordeeld op 11 juni 2023 via mobiele applicatie

Een Heerlijk Hotel in het Centrum en toch afgelegen je kunt er goed slapen en geweldig onbijten, met andere woorden dit Hotel is zijn Sterren meer dan waard. alles in buurt een Supermarkt aan de overkant van het Hotel, beter kan het haast niet.

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Brugge Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2023

Beste George,
Hartelijk dank voor uw review.

Het doet ons veel plezier dat u een prettig verblijf had bij ons en dat onze centrale ligging en ons heerlijke ontbijt hier positief aan hebben kunnen bijdragen.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer,

Petra DE MEYERE, General Manager

Beoordeeld op 28 februari 2023

Prima hotel op een goede locatie en een parkeergelegenheid eronder. Wel zijn de parkeervakken erg smal en zodoende heb ik een deuk in mijn deur erbij, waarvoor dank.....
Alles voldoet prima, goed ontbijt met genoeg keus, kamer was goed genoeg en was schoon.
Wel raad ik het personeel wat in de avond achter de bar werkt een meer actieve werkhouding aan te nemen, wij moesten 2 avonden om ons drankje smeken, de dame erachter had het te druk met een film uitzoeken op netflix, op deze manier gaat er veel aan inkomsten verloren.
Buiten dat was het personeel wel vriendelijk.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 18 oktober 2022 via mobiele applicatie

Parkeren kan naast het hotel maar parkeren bij het station is een stuk goedkoper.inmiddels staat de prijs voor een dag parkeren op € 14,40 tegen € 5,50 bij het station. De reviews spreken nog van 9 euro per dag. Vanaf het station is het amper 10 minuten lopen tot aan het hotel.

Kamertip: Parkeren bij station.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 16 oktober 2022 via mobiele applicatie

Hotel is prima geleden in de binnenstad vlak naast ondergrondse parking, 14 euto per 24 uur. Ontbijt is prima.

Kamers zijn allen uitermate slecht. Erg klein. Gedateerd. Aantal dingen zijn gewoon kapot. Douchen in het bad is ronduit gevaarlijk. En vervelend, dan heet, dan koud, niet prettig. Was zowel in de ochtend als in de avond.
We hebben de punten aangekaart bij de receptie en die reageerden gelaten. Verbeteringen zij niet te verwachten. Prijs prestatie verhouding slecht. Jammer, hotel is zeker niet aan te raden.

Kamertip: Zoek ander hotel
Datum van verblijf: oktober 2022
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Brugge Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons zeer dat jullie verblijf niet geheel naar wens was, onze excuses voor het ongemak. Jullie opmerkingen staan genoteerd en worden meegenomen naar onze volgende renovatieronde. Fijn dat onze gunstige ligging en ontbijt wel naar tevredenheid waren. We hopen dat jullie ook van een goede nachtrust hebben kunnen genieten!

Vriendelijke groeten,

Petra DE MEYERE, General Manager

Beoordeeld op 10 augustus 2022

Hotel ligt gelegen in het centrum, op loopafstand van winkels.

Externe parkeergelegenheid is aanwezig tegenover het hotel.

Inchecken verliep niet geweldig. Geboekt via de Accor website. Kregen meteen te horen dat wij moesten betalen?! Hadden de 2 kamers al betaald via de website. Blijkbaar gaat er niet iets goed met hun inchecksysteem. Advies van hun was om beter niet via de Accor website te boeken, maar bij het hotel zelf. Dit verkoop je als hotel/receptie NIET aan je gasten!

Verder viel mij op dat er een gezinsactie was bij Accor. Gezin mee op reis, dan 2e kamer voor de halve prijs. Dit hotel stond ook op de lijst en mailing. Hotel wilde hier niet in mee gaan.

Maar goed... Wij zijn met het gezin hier voor de uitstapjes in Brugge en omstreken. Dus nu naar de kamers toe. Kamers zijn wel wat gedateerd, misschien dat we net pech hadden want wij hadden uitzicht op een kleine binnenplaats met tegenover ons gespiegelde ramen. Kamer is wat klein maar dat hoort bij dit soort type hotels. De bedden zijn gelukkig wel nieuw, zijn schoon en liggen lekker.

De kinderen hadden een kamer gekregen dat niet lekker rook. Was echt een vieze geur. Receptie heeft hun een nieuwe kamer toegewezen, deze was fris.

Ramen zijn in beide kamers moeilijk te openen zonder anderen tot last te zijn. Onze kinderen lagen 3 kamers verder op de gang en hoorde ons het raam openen en sluiten. In onze kamer deed de airco goed zijn werk en was rustig, maar wat ons opviel was dat de verwarming onder het tafeltje ook zijn best deed om de kamer te verwarmen.

Een aandachtspunt voor dit hotel is toch de badkamers. Deze ruiken muf en de muren zijn niet schoon (wil niet weten wat erop zit).

Wij bezoeken met regelmaat hotels van o.a. Accor maar dit hotel scoort helaas toch in onze ogen vrij laag. Heel jammer.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com