Hotel ligt gelegen in het centrum, op loopafstand van winkels.
Externe parkeergelegenheid is aanwezig tegenover het hotel.
Inchecken verliep niet geweldig. Geboekt via de Accor website. Kregen meteen te horen dat wij moesten betalen?! Hadden de 2 kamers al betaald via de website. Blijkbaar gaat er niet iets goed met hun inchecksysteem. Advies van hun was om beter niet via de Accor website te boeken, maar bij het hotel zelf. Dit verkoop je als hotel/receptie NIET aan je gasten!
Verder viel mij op dat er een gezinsactie was bij Accor. Gezin mee op reis, dan 2e kamer voor de halve prijs. Dit hotel stond ook op de lijst en mailing. Hotel wilde hier niet in mee gaan.
Maar goed... Wij zijn met het gezin hier voor de uitstapjes in Brugge en omstreken. Dus nu naar de kamers toe. Kamers zijn wel wat gedateerd, misschien dat we net pech hadden want wij hadden uitzicht op een kleine binnenplaats met tegenover ons gespiegelde ramen. Kamer is wat klein maar dat hoort bij dit soort type hotels. De bedden zijn gelukkig wel nieuw, zijn schoon en liggen lekker.
De kinderen hadden een kamer gekregen dat niet lekker rook. Was echt een vieze geur. Receptie heeft hun een nieuwe kamer toegewezen, deze was fris.
Ramen zijn in beide kamers moeilijk te openen zonder anderen tot last te zijn. Onze kinderen lagen 3 kamers verder op de gang en hoorde ons het raam openen en sluiten. In onze kamer deed de airco goed zijn werk en was rustig, maar wat ons opviel was dat de verwarming onder het tafeltje ook zijn best deed om de kamer te verwarmen.
Een aandachtspunt voor dit hotel is toch de badkamers. Deze ruiken muf en de muren zijn niet schoon (wil niet weten wat erop zit).
Wij bezoeken met regelmaat hotels van o.a. Accor maar dit hotel scoort helaas toch in onze ogen vrij laag. Heel jammer.