Als Bruggelingen reserveerden we een ontbijt in dit charmehotel. Zeer trendy eetzaal, mooie tuin. Vriendelijke bediening. We genoten van het zeer uitgebreide ontbijt met onder andere ook pannenkoekjes, sappen en bubbels. Een aanrader!
- Gratis wifi
Wat een fantastisch hotel met super gastvrij personeel ❣️🥳Wat hebben wij enorm genoten van begin tot eind🥰Geweldige kamer👏🏻 Het ontbijt is superbe en wat zijn wij verwend door jullie allemaal🥰🍀Te weinig ruimte om iedereen apart te noemen😱
Lekker eten , zeer mooie tuin en dicht bij het centrum. Modern afgewerkte suite ! We misten een verfrissende airco op het gelijkvloers ( bar , restaurant ) Heel leuk dat er gratis koffie beschibaar was tussen 11 en 16 uur
Hadden een leuk arrangement geboekt via ViaLuxury, echter merendeel van de extra's niet ontvangen en een totaal geen behulpzame receptionist die een poging deed dit op te willen lossen. Daarna zelfs een compleet ander verhaal van gemaakt - wat een oplichters! Kamer was mooi, maar dat was dan ook alles. Nooit meer dit hotel!!!
Prachtig hotel met mooie kamers aan de tuinzijde, rustig en zeer comfortabel ingericht. Leuk uitzicht op de grote tuin met ligstoelen, een waterpartij en gezellige tafeltjes om bij mooi weer buiten te zitten. Jammer genoeg was dit nu niet van toepassing, maar de eetruimte binnen was zeer smaakvol ingericht en het ontbijtbuffet zeer uitgebreid en lekker. Enorm veel keuze in broodjes, croissants, koffiekoekjes, beleg, vers fruit, ... zelfs eitjes of pannenkoekjes werden ter plaatse gebakken. Ook een glaasje cava of fruitsap ontbrak niet.
Het hotel is ook perfect gelegen : op wandelafstand van het Station en slechts 200 meter van het Begijnhof en het Minnewater. Ook het centrum van de stad is vlakbij.
Vriendelijk personeel en alles kraaknet, prijs / kwaliteit dik in orde, kortom een aanrader voor een leuke Citytrip !
Prachtig hotel, zeer goed verzorgd, mooie tuin en vriendelijk personeel! Lekker en goed verzorgd ontbijt!
Kamer was ook helemaal prima en mooi. Betaald parkeren op terrein van het hotel, ideaal! Een echte aanrader! Alles is op loop afstand, wandelen langs de mooie huizen in Brugge standje binnen 10 minuten op de markt!