Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
€ 244
Expedia.com
Word beloond met One Key
Booking.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
maikeljanssens

Subliem

5,0 van 5 bollen11 mrt 2023 beoordeeld
Super ervaring, super lekker gegeten en een onvergetelijk verblijf. Zeker voor herhaling vatbaar. In restaurant houden ze rekening met je voorkeur. Super vriendelijk personeel in restaurant en hotel...
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met Relais & Chateaux
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Johan Creytens, Eigenaar van Hotel Heritage - Relais & Chateaux, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 20 mrt 2023
Bedankt voor uw geweldige review!
We zijn blij om te horen dat u een super ervaring heeft gehad en dat u hebt genoten van het heerlijke eten en uw verblijf onvergetelijk was.
Het is geweldig om te horen dat ons restaurant Le Mystique rekening hield met uw voorkeuren en dat ons team vriendelijk was tijdens uw verblijf in zowel het restaurant als het hotel.
We kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw te verwelkomen!
Johan Creytens
Eigenaar & General manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Tripadvisor
€ 255
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 255
0.3 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Tripadvisor
€ 207
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 207
0.3 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Restaurant
Tripadvisor
€ 202
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 202
0.2 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Zwembad
ibis Budget
€ 77
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 77
1.5 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 179
  • Expedia.com
    € 191
0.3 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 170
  • Expedia.com
    € 188
0.3 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Roomservice
Charming double
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 123
  • Algotels
0.3 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 142
  • Expedia.com
    € 147
0.3 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    € 226
  • Hotels.com
0.4 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    € 160
  • Expedia.com
    € 167
0.9 km van Hotel Heritage - Relais & Chateaux
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordelingen (2.073)
Beoordelingen filteren
2.073 resultaten
Waardering van reizigers
1.681
316
43
19
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.681
316
43
19
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.073 beoordelingen
Beoordeeld op 5 januari 2023

Super nachtje weg personeel vriendelijk hygiëne was erg goed massage was wat soft voor dat geld en we wilden graag in het restaurant eten maar dat was niet meer mogelijk dat zou wat meer voor de gasten open gesteld moeten worden voor de rest was het super

Datum van verblijf: januari 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Relais & Chateaux
Bedank jellehoekstra
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Johan Creytens, Eigenaar van Hotel Heritage - Relais & Chateaux, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2023

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij ons. We zijn blij om te horen dat u een leuk verblijf had en dat het personeel vriendelijk was en de hygiëne goed was.

We betreuren het echter te horen dat de massage misschien niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed.

Wat betreft het restaurant, het spijt ons te horen dat dit niet meer mogelijk was tijdens uw verblijf.
We adviseren en communiceren steeds dat het restaurant op voorhand moet gereserveerd worden daar het aantal plaatsen beperkt is. We proberen dit in de toekomst nog beter te communiceren.

Bedankt voor uw opmerkingen en we hopen u in de toekomst nogmaals te verwelkomen.

Mvg
Johan Creytens
Eigenaar & General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2022

Totaal genieten! Vriendelijk en zeer bekwaam personeel. Heerlijk eten en een geweldige sfeer. Echt een aanrader om tot het uiterste heerlijk verwend te worden. Enige nadeel voor ons was dat er te vroeg de vuilniswagen door de straat reed. Maar ja, daar staat wel de perfecte ligging om heerlijk te genieten van stadswandelingen door het centrum van het schitterende Brugge.

Datum van verblijf: oktober 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Relais & Chateaux
Bedank ericvanveen71
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Johan Creytens, Eigenaar van Hotel Heritage - Relais & Chateaux, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2022

Geachte heer Van Veen,
Bedankt voor uw mooie review, maar we zijn dan ook vooral blij dat jullie volop genoten hebben van jullie verblijf.
Jammer dat jullie 's morgens ongewenst werden gewekt door een vuilniswagen. Daar hebben we jammer genoeg geen controle over, al hebben we de betrokken dienst wél al gevraagd om niet te vroeg hun ronde te doen en de nachtrust van zowel de hotelgasten maar ook de bewoners te respecteren.
We hopen jullie dan ook binnenkort terug te mogen verwelkomen voor een nieuwe "Heritage" ervaring.

Met vriendelijke groeten
Johan Creytens
Eigenaar & General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2022

Enkel maar superlativen
Prachtig interieur!
Alles zéér verzorgd,de toiletten ook!

Top kwaliteit!
Top bediening!
Fantastische sfeer!
Dit was een unieke ervaring en voor herhaling vatbaar!
een meerwaarde voor Brugge

Datum van verblijf: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank NickyM344
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Heritage, Overig van Hotel Heritage - Relais & Chateaux, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2022

Geachte NickyM344,

Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden! Het doet ons een plezier te lezen dat jullie er zo van genoten hebben. Het was een genoegen u te mogen verwelkomen.
Wij kijken al uit naar u volgende bezoek aan Hotel Heritage.

Met vriendelijke groeten,
Elise Lobbens | Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2020 via mobiele applicatie

Een heerlijk verblijf gehad! Perfecte hygiëne in tijden van Covid. Dinner in restaurant le Mystique heel verfijnd. Ontbijt top!
Warme ontvangst. Kamers heel mooi. Mooi gerestaureerd pand. Enkel superlatieven!!!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank IsabelleB2774
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Heritage, Overig van Hotel Heritage - Relais & Chateaux, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2020

Geachte mevrouw,

In de eerste plaats wensen wij u te bedanken om voor Hotel Heritage Relais & Chateaux te kiezen voor uw verblijf in Brugge.

Ook willen wij u bedanken voor het nemen van uw tijd om deze prachtige beoordeling te delen.

Wij voelen ons vereerd dat de ontvangst alsook de kamers uw verwachtingen konden overtreffen. Wij passen inderdaad met grote zorg de strenge maatregelen van hygiëne toe zodat iedereen zich veilig kan voelen tijdens een verblijf bij ons.

Wij hopen alvast u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Johan, Isabelle & team Heritage

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2020

Prachtig hotel met uitstekend restaurant in het hartje van Brugge. Genoten van het weekend in eigen land. Absolute aanrader. Vriendelijke hartelijke ontvangst, een prachtige kamer en een rijkelijk ontbijt. En het bijhorend restaurant le mystique was ook heerlijk. Uitmuntend

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank StefanCattebeke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Heritage, Overig van Hotel Heritage - Relais & Chateaux, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2020

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling alsook voor het kiezen van Relais & Chateaux Hotel Heritage voor uw staycation in Brugge.

Het is een hele eer te lezen dat wij uw verwachting konden overtreffen tijdens uw verblijf bij ons.

Wij hopen u dan ook in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Johan & Isabelle Creytens
Team Heritage

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken