Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (309)
Beoordelingen filteren
309 resultaten
Waardering van reizigers
109
139
41
13
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
109
139
41
13
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 309 beoordelingen
21 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een camping waar je de hoofdprijs voor betaald en het kleinste plekje ooit toegewezen krijgt! Ontzettend onpersoonlijke camping door het inchecken bij een machine. Het sanitair was oke, maar niets meer dan dat. Dit is echt een camping voor max. 1 nachtje om puur Brugge te kunnen bekijken.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank lvdw5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roseann d, Manager van Camping Memling, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 augustus 2017

De kleine plaatsen kosten 20 euro, de grote plaatsen kosten 32 euro in het hoogseizoen.
Wif-fi, douches zijn inbegrepen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Onpersoonlijke camping waar iedereen op een postzegel zijn tent of caravan plaatst. Was verbaast dat mensen hier vrijwillig staan. Daarnaast ruik je af en toe het riool. Sanitair was ok. Voor een dagje naar Brugge is het prima te lopen vanaf de camping.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Travelboy_world
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roseann d, Manager van Camping Memling, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 augustus 2017

Het is moeilijk om iedereen persoonlijk te begroeten. De meeste toeristen bezoeken Brugge voor 1 nacht. Dit gaat als volgt: snel de tent opzetten, naar Brugge lopen, terugkeren, slapen en de volgende dag een andere stad bezoeken. Wij kunnen dit spijtig genoeg niet allemaal volgen. De kampeerders die meer dan 1 nacht blijven hebben meer kans om te ervaren dat het hier niet zo onpersoonlijk is.
In het hoogseizoen is er iemand aanwezig van 9 u tot 23 u. We zijn altijd bereikbaar voor overleg. Kamperen moet inderdaad vrijwillig blijven.






Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen midden op de dag aan en hadden niet gereserveerd. Ondanks dat het bord aangaf geen plek te hebben was er nog één plaats die ik middels het voortreffelijk werkende 'self-check-in' kon krijgen. Die plek is wel meteen te ontraden voor iedereen die hier komt, aangezien er een putdeksel zit dat minimaal eens per uur een verschrikkelijke rioollucht verspreidt. Het personeel gooide er na melding een gieter water overheen, maar dat helpt geen zak. Het gaat om de plek direct rechts na de slagboom.
Het kampeerterrein is schoon en netjes. Het sanitair is vrij nieuw en ziet er verzorgd uit. De kampeerplaatsen zijn groot. Douchen en WiFi is gratis, al moet je voor die laatste een bonnetje uit een automaat halen die je een uur toegang verschaft.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Jasper B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2017 beoordeeld

Schone camping met prima voorzieningen. Bij de ingang is een ruimte waar men koffie kan drinken en gratis WIFI kan gebruiken, waar ook stekkerdozen aanwezig zijn. Een leuke plek waar je snel in gesprek komt met andere kampeerders. Het sanitairgebouw is ruim opgezet en schoon.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank V--0--Cornelia--0--V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld

Fijne schone kleine camping. Er is een sfeervol veld voor fietskampeerders met een overdekt picknick huisje, waar je heerlijk kunt ontbijten of gewoon lekker zitten. Dit is de plaats waar je veel verschillende mensen ontmoet wat echt iets toevoegt aan het vakantiegevoel. Echt basic, zonder die grote campers onder je neus.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank adaleo2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken