Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doen!”
Beoordeling van Little Siam

Little Siam
Geclassificeerd als nr. 4 van 748 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
18 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Veel keuze, lekkere gerechten, personeel erg vriendelijk en servicegericht en allemaal netjes. Wij zaten boven en was gezellig knus!

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Stay26955603548
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (277)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 277 beoordelingen

13 juni 2022 beoordeeld

We maakten een stedentrip naar Brugge en hebben genoten van het heerlijke eten bij "Little Siam". Hadden een menu gekozen, ik wilde de scampi's liever gepeld, geen probleem, werd geregeld. Ontzettend leuke ambiance en een attente ober die het ons in alles naar de zin wou maken. Sowieso was iedereen erg vriendelijk en kwam de eigenaar nog even een praatje maken toen we weggingen. Wat ons betreft een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank NL-2468
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 juni 2022 beoordeeld

Zeer lekker gegeten in een mooi kader en bediend door zeer vriendelijke mensen.
Gekozen voor de menu waarin je zelf kon kiezen uit een selectie voorgerechten, soepen en hoofdgerechten. Borden waren telkens rijkelijk gevuld.
Komen er zeker nog terug.

Datum van bezoek: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank JurgenK96
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 mei 2022 beoordeeld

We zijn reeds twee keer geweest met het gezin en hebben telkens heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk personeel en smaakvol interieur. De loempia's, curry stoofpotjes en kikkerbilletjes in de look zijn echte aanraders.

Datum van bezoek: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AmorEnPrimavera
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 mei 2022 beoordeeld

Het is een echte aanrader! De bediening is super vriendelijk en het eten super lekker! Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: mei 2022
Bedank Jarivr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Little Siam bekeken, bekeken ook

 

In Little Siam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.