Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brugge
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Weer eens wat anders”
Beoordeling van pro Deo

pro Deo
Geclassificeerd als nr. 6 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 0 US$ - 27 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Romantisch, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig ingericht restaurant, met een heel gezellige jaren 70 sfeer. Het hangt vol met foto’s van soullegendes uit de 60,70-er jaren. En ook de muziek is er van die artiesten. Zelfs de menukaarten zijn aan de buitenkant originele platenhoezen. Je kunt er heerlijk eten. Wel van te voren even reserveren.
Uiterst vriendelijke bediening. Mocht ik nog een keer in Brugge verblijven, dan gaan we er zeker opnieuw naar toe.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank HermanK827
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.460)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.460 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker en gezellig om te vertoeven ... probeer even de lekkere warme aardappel met garnaaltjes en room

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Hyksos D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn elke keer aangenaam verrast van het lekker eten en de supervriendelijke bediening. Is zeker een aanrader! Interieur en achtergrondmuziek gaan hand in hand en vormen een leuk geheel, ondertussen meer dan een aangename traditie geworden om hier regelmatig te gaan lunchen...

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank JayS3767
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein maar fijn! Een restaurantje wat gerund wordt door twee hardwerkende en vriendelijke mensen. Het eten was heerlijk (mosselen en scampi's) en er hing een leuke sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank klippiee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Pro Deo is een heerlijk adresje: het eten is heel lekker, het is er super gezellig en de gastvrouw is heel vriendelijk. Een toppertje!! Wij komen zeker terug

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank LiesDenolf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die pro Deo bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In pro Deo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding