Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
12 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 436
Expedia.com
US$ 447
Word beloond met One Key
Agoda.com
US$ 327
Geen toeslagen, alleen geweldige aanbiedingen
Hotels.comUS$ 447
travelup.comUS$ 460
AlgotelsUS$ 445
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.735)
Beoordelingen filteren
4.736 resultaten
Waardering van reizigers
3.394
1.021
199
66
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.394
1.021
199
66
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 4.736 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2023

Een welkom onthaal, we konden eerder inchecken. Als je iets vraagt wordt het meteen geregeld. Hele vriendelijke staf, mooie kamers, van alle gemakken voorzien. Gezellige bar met zeer grote keus. Heerlijk uitgebreid ontbijt.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Antje D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2023

Een luxueus hotel, prachtige inrichting en decoratie. Heerlijk geslapen, mooie badkamer en een superontbijt!
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt in het centrum, dus alles binnen loopafstand.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 617nannettek
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 september 2023

Gratis upgrade van de kamer gekregen. Heel mooie en ruime kamer. Heel vriendelijk personeel. Hotel is heel proper. Geen lawaaihinder, goede ligging, lekker ontbijt met veel variatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Voor de parking kun je best een andere nemen dan die van het hotel. Deze is duur 30€ Er zijn nog ondergrondse parkings dichtbij voor 18€.
Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Meander40208225821
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 september 2023

Veel trappen, voor mijn ouders beiden 86jr. niet handig. Je mag gerust zeggen dat het een historisch hotel is met idem interieur. Wel netjes verzorgd en in goede staat. Anno 2023 verwacht k wel wat moderners.

Wat echt kan verbeteren is het ontbijt. Pff, 30 euro p.p. en nul komma nul sfeer in de zaal en gerechten. Eigenlijk een zakelijk ontbijt zonder enige uitstraling en passie voor eten. Dat verwacht ik niet voor deze prijsklasse. Jammer, maar gelukkig zijn er in de binnenstad mooie en lekkere alternatieven voort ontbijt met ook lekkere koffie ipv filter drap kom op dat moet echt beter!

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Daydream26333468479
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 september 2023

Alles wat je van een Grand Hotel verwacht hebben we hier ervaren. Wat een luxe!!
We werden vriendelijk ontvangen door het personeel van het hotel en ook alle andere personeelsleden waren vriendelijk en wel in voor een gezellig babbeltje.
Ook het ontbijt was een feestje we hebben genoten!!

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Piet Gea W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken