Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
158 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05/08/21
Expedia.com
148 US$
Aanbieding bekijken
Agoda.com
239 US$
123 US$
Aanbieding bekijken
Hotels.com148 US$
Trip.com135 US$
getaroom.com239 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.190)
Beoordelingen filteren
4.190 resultaten
Waardering van reizigers
2.962
951
173
59
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.962
951
173
59
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.190 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2020

Mooi hotel. Zeer goed gelegen. Mooie kamers.
Uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijk personeel.
Alle Corona maatregelen goed toegepast. Ook bij het ontbijtbuffet.
Wij voelden er ons in deze bizarre tijd zeer veilig. Met dank daarvoor.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank nadine_bossaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2020

Vorige week weer eens een nachtje in het grand hotel Casselbergh verbleven. Een hotel waar je met plezier terug komt. Een heel sfeervol, klasse hotel. Deze keer in een standaard kamer verbleven. Alle comfort, en heel belangrijk: heel proper. In deze coronatijden is het ontbijt een ietsje anders. Waar je vroeger aan het buffet alles zelf nam, is er nu een personeelslid dat alles voor je op een bordje legt wat je maar wil. Andere dingen mag je wel nog zelf nemen. Het meisje wat ons bediende had nogal problemen met de Nederlandse taal, maar voor ons geen probleem, daar ze enorm vriendelijk en behulpzaam was. De ontbijtruimte van het hotel is erg ruim, dus je zit echt op je gemak. Komen zeker snel weer terug!

Datum van verblijf: juli 2020
1  Bedank frank68merem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2020

Vlakbij het centrum van de stad en met de reien in de buurt is dit de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Brugge.
Ons eerste bezoek aan dit hotel waar we werden verwelkomt door een uitermate vriendelijke receptioniste - een vroege check-in vormde geen enkel probleem.
Het hotel straalt charme en rust uit. Alles is kraaknet.
De kamer (1214) was ruim, mooi ingericht en al het nodige comfort (digitale kluis, nespresso-machine, groot tv-scherm, badkamer met bad en douche) was aanwezig.
Het ontbijt was heel uitgebreid, kortom subliem.
In één woord samengevat is dit een 'tophotel'. We komen zeker terug !

Datum van verblijf: juli 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Jan3650
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2020

Zeer goed en mooi verzorgd groot hotel gelegen in centrum van Brugge, op wandelafstand van talrijke eet en drink gelegenheden en winkelstraat ,ruime verzorgde kamer, verzorgd goed ontbijt, vriendelijk personeel,voor herhaling vatbaar,

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Tichazina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel, alles tot in de puntjes verzorgd. Mooi centraal in het historisch centrum.

Tijdens de kerst, 1 overnachting. De kerstsfeer was fantastisch verzorgd met de aankleding en versieringen door het hele pand.

Kamer super, voorzien van alle gemakken en eindelijk een bad waar ik met mijn 1.98 meter lengte bijn volledig kon strekken. Geloof me, dat is niet vaak.

Wellness ook tot in de puntjes verzorgd, als ook het ontbijtbuffet.

Kortom de prijs kwaliteit verhouding is mooi in balans.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JanOlyslager
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken