“Een zeer geslaagde avond!”

Le Mystique - Relais & Chateaux
Geclassificeerd als nr. 14 van 767 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 86 - US$ 164
Keukens: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
Beschrijving: Ze bieden seizoensgebonden Vlaams-Franse gerechten van chef-kok Gregory Slembrouck, wiens inspiratie wordt geleid door hoogwaardige, verse marktproducten. Zijn tweede huis is zeker zijn kachel, waar hij het grootste deel van zijn tijd doorbrengt met het creëren en bewerken van zijn culinaire magie om het perfecte gastronomische statement te verkrijgen voor elke gast die zowel koninklijk is in presentatie als overvloedig van smaak. Elk bord is het bewijs van de verfijnde culinaire expertise van chef-kok Gregory, die niet alleen zijn buitengewone liefde voor eten laat zien, maar als een meester in zijn vak is hij constant bezig met het balanceren van zijn inspiratie voor nieuwe presentaties, zijn stroom van creativiteit en zijn onophoudelijke zoektocht naar continue kwaliteit. U kunt ten volle genieten van deze voortreffelijke keuken in een perfect evenwicht tussen prijs en kwaliteit. Op zaterdag wordt enkel het menu geserveerd. Kledij: casual elegant
28 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeer geslaagde avond! Wij wilden altijd al eens stijlvol uit eten en dat is gisterenavond zeker gelukt!
Een warm welkom met een zeer goede gastheer die ons echt in de watten wist te leggen.
We hadden het viergangen diner met wijnarrangement, zeker een aanrader!
Alles was zo mooi opgemaakt en het was een genot voor het oog en qua smaak was het ook echt subliem! Zoveel verschillende smaken die samen kwamen en dingen die je normaal niet zo snel op een kaart ziet staan, waardoor het een extra bijzondere ervaring was.
Naast de vier gangen werden er verrast met een amuse en een aperitief van het huis!
Alles smaakte voortreffelijk goed en zowel de vis als het vlees waren zo mals allemaal! Wij hebben onwijs genoten en dat maakte het echt waard om dit mee te maken!

Datum van bezoek: september 2022
Johan Creytens, Eigenaar van Le Mystique - Relais & Chateaux, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 februari 2023

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Het is fijn om te horen dat u zo'n geslaagde avond hebt gehad en dat onze gastheer u zo goed heeft verzorgd.
Het is onze missie om elke gast een stijlvolle en onvergetelijke ervaring te bezorgen en het klinkt alsof we daarin zijn geslaagd.
Wij zijn blij dat u het viergangen diner met wijnarrangement hebt geprobeerd en zo genoten heeft van de verschillende smaken. Het is onze passie om met onze gastronomische vaardigheden een bijzondere ervaring te bieden en het klinkt alsof u daarvan heeft kunnen genieten.
Dank u nogmaals voor uw positieve feedback en we hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!
Johan Creytens
Eigenaar & general manager

10 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een fantastische avond uit; heerlijk gegeten, fantastische service op een unieke, chique locatie. De chef kwam bij vertrek afscheid nemen, we voelden ons speciaal. Echt een beleving, een bijzondere avond uit.

Datum van bezoek: april 2022
13 februari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Meer dan ster-waardig!!! Heerlijke combinatie van professionele bediening met terwijl aandacht voor een warm thuisgevoel. De gerechten zijn van topkwaliteit. Ongelofelijk dat dit nog geen Michelin-ster ontvangen heeft, wij komen hier zeker terug!

Datum van bezoek: februari 2022
8 november 2021 beoordeeld

Aan de dure kant voor de lengte van het menu maar ze maken hier wel gebruik van vrij dure producten + er gaat ook wel iets van de prijs in de prestigieuze omkadering. Bediening was een mix van bijna pensioengerechtigd tot piepjong. Vriendelijke staf en ook leuk hoe ze rekening hebben gehouden met de zwangerschap van iemand van ons, maar het leek bijna of ze bij het hoofdgerecht er zodanig mee in hun hoofd zaten dat ze alle eendenborsten overgaar lieten worden. Het gerecht op zich was goed, maar het was één van de taaiste eenden ooit.

Datum van bezoek: november 2021
6 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker, top bediening, prachtig kader. Bijpassende wijnen waren heerlijk. Gegeten in een private dining room, heel mooi.

Datum van bezoek: juli 2021

Reizigers die Le Mystique - Relais & Chateaux bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen

In Le Mystique - Relais & Chateaux geweest? Deel je ervaringen!