Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brugge
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Super lekker! ”
Beoordeling van Anna’s Asia

Anna’s Asia
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 226 van 838 Restaurants in Brugge
Gegevens restaurant
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijke wokgerechten met eigen gemaakte curry kun je hier eten.
Vriendelijke eigenaresse met passie voor haar keuken. Komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank lauradekoning
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (56)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 56 beoordelingen

3 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Afhaalmaaltijd voor €10. Kraakverse groenten, ook diverse soorten. Het was enorm lekker en we hadden er voldoende mee gegeten. Vergeleken met andere oosterse afhaalrestaurants vond ik deze plaats helemaal niet duur gezien de kwaliteit en smaak van het eten enorm goed was.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank dotsiedeluxe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten. Beperkte kaart maar lekker vers gemaakt. Jammer dat er wegens de drukke periode geen suggesties waren. Paar zitplaatsen aan de toog en een paar tafeltjes, focus ligt op take-away.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 312ignacev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2019 beoordeeld

Toevallig ontdekt. Als bruggeling altijd op zoek naar fijne lunch adresjes en heb het getroffen met Anna’s Asia. Oprechte , smaakvolle en betaalbare Aziatische gerechten met een toffe madam als eigenares. Alles wordt er huisbereid en dat smaakt naar meer. Een aanrader! Mijn mana en ik zijn alvast fan.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Cvbjabbeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

(H)eerlijk Thais geluncht ..pure smaken , supervers, zelfgemaakte curry’s..We hebben genoten ..Prijs-kwaliteit een topper én een must voor iedere Asia kitchen fan!!
Alle gerechten worden vóór je bereid !! Zálig!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank liva61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Anna’s Asia bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Anna’s Asia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding