Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een zalige ontdekking,gezellig en super lekker !”
Beoordeling van Carpe Diem

Carpe Diem
Geclassificeerd als nr. 2 van 14 Bakkerijen in Brugge
Gegevens restaurant
25 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een zalige ontdekking,een fijne place to be.
Dat vind je nog heel weinig,een echte authentieke zaak ,je wordt er heel vriendelijk ontvangen.
Lekkere koffie en verse pannenkoeken,wat wil een mens nog meer .
Groetjes uit Knokke

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Johnny V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (113)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 113 beoordelingen

29 december 2023 beoordeeld

Wij hadden een bongo-bon voor ontbijt met bubbels en zijn zo blij dat we voor Carpe diem kozen! Voor ons hoefde het glaasje bubbels niet en daarom kregen we een kannetje warme drank in de plaats van een tas, dat vond ik al heel attent. Het ontbijt was heel lekker, gezellige setting en vriendelijke bediening!

Datum van bezoek: december 2023
Bedank Evelien259
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
5 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker ontbijt met kwaliteitsprodukten zoals de hesp en kaas van zeer goede kwaliteit..ook de broodjes en croissant was uitstekend en zeer vers .Ook een dikke merci voor de vriendelijke bediening van een toffe ober die zeer professioneel is. Het is zeker een aanrader

Datum van bezoek: juni 2023
Bedank 662filipv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen op een mooie locatie. De tearoom zelf ziet er ook gezellig uit. Heerlijke lunch en ontspannen ambiance. Hele vriendelijke en vlotte bediening. Veel geproefd van alle zoete lekkernijen. Naast dat het er geweldig uitziet, smaakt het ook voortreffelijk! Heel fijn! Wij komen graag weer een keer langs! Heerlijk.

Datum van bezoek: mei 2023
Bedank Eefja
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijk royaal verwenontbijt! Het is zeker en vast een verwennerij. Heel vers en gevarieerd...en veeeeeel! De gastheer verdient een dikke pluim, want die was super vriendelijk en enthousiast. Leuke gezellige setting. Wij zullen het zeker aanraden!

Datum van bezoek: februari 2023
Bedank caroboris
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Carpe Diem bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Carpe Diem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.