Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten met een klein maar gevarieerd keuzemenu.”
Beoordeling van Je Restaurant

Je Restaurant
Geclassificeerd als nr. 7 van 749 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 24
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: St-anna
Beschrijving: Je is een nieuw concept van design en een gezellig restaurant in Brugge. Je is zowel een restaurant, een tapasbar, een gastrobar. Je combineert heerlijke traditionele Franse recepten die vaak worden herbezen met originele smaken. Het menu bestaat uit voorgerechten, gerechten en Franse kazen die kunnen worden gecombineerd in de beroemde "Grand plateau", een assortiment van 6 kleine gerechten om uit te kiezen. En natuurlijk vergeet Je de desserts niet. Er is voor elk wat wils.
25 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, leuk concept met een keuze menu. De gastheer was ook de kok, het eten was allemaal even goed en lekker! De verschillende smaken waren goed op elkaar afgestemd.

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Sarrie79
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Je Restaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2022

Bedankt voor uw beoordeling. Het was een genoegen om je te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (166)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 166 beoordelingen

5 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in een rustig kader.
Tof concept waardoor je verschillende gerechtjes kunt proeven.
Echt een aanrader, wij gaan nog terug.

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Stefanie D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Je Restaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2022
Google-vertaling

Merci pour votre avis. Je vous reverrai avec plaisir.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2022 beoordeeld

Heerlijk gegeten hier en een heel leuk concept. Kan het alleen maar aanraden om hier te gaan eten!!!

Datum van bezoek: april 2022
Bedank 565jeanmarie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Je Restaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2022
Google-vertaling

Thank you for your kind recommendation.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn restaurant en leuk concept. Lekker gegeten. We hebben een gezellige avond beleefd met aangename bediening, we komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: april 2022
Bedank EmmanuelleC575
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Je Restaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2022
Google-vertaling

Dank u wel. J'attends votre retour avec impatience.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk concept (vier originele en lekkere gerechtjes met vlees of vis kiezen en 2 bijgerechten) en dat voor een redelijke prijs in een mooie inrichting. Wij waren wel de enige Belgen, voor de rest allemaal toeristen.

Datum van bezoek: april 2022
2  Bedank F D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Je Restaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2022
Google-vertaling

Merci pour votre avis.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Je Restaurant bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Je Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.