Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel fijn”
Beoordeling van Je Restaurant

Je Restaurant
Geclassificeerd als nr. 5 van 735 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 29 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: St-anna
Beschrijving: Je is een nieuw concept van design en een gezellig restaurant in Brugge. Je is zowel een restaurant, een tapasbar, een gastrobar. Je combineert heerlijke traditionele Franse recepten die vaak worden herbezen met originele smaken. Het menu bestaat uit voorgerechten, gerechten en Franse kazen die kunnen worden gecombineerd in de beroemde "Grand plateau", een assortiment van 6 kleine gerechten om uit te kiezen. En natuurlijk vergeet Je de desserts niet. Er is voor elk wat wils.
2 weken geleden beoordeeld

Een echte ontdekking in Brugge. Heel lekker gegeten , fijne tapas, goede prijs-kwaliteit. Aangenaam kader.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Yperman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (100)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 100 beoordelingen

2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant! Ongedwongen sfeer, niet luidruchtig. Vrij beperkte kaart maar dat komt de kwaliteit ten goede. Niet duur. Zeker value for money

Datum van bezoek: september 2020
Bedank fil12222
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2020 beoordeeld

Voor de tweede keer dit jaar een weekend Brugge en weer bij bij JE Restaurant gegeten❣️Ons eerste restaurant bezoek na de Corona quarantaine en wat een top ervaring weer. Wij hebben het grand plateau besteld en alles was superbe. De eigenaar doet alles zelf en maakt ook nog tijd voor een gezellig praatje. Hier wordt echt authentiek Frans gekookt en wat een sublieme smaken mmmmmmmm. Als kers op de taart, de heerlijke desserts, chocolade mousse zoals die moet zijn en een super origineel eigen JE dessert, dat moet je gewoon gaan ervaren en proeven........doen hoor❣️❣️Monsieur, merci beaucoup pour un autre Diner experience magnifique Grande bisou, Inge-Lore en Evelien

Datum van bezoek: juni 2020
3  Bedank Delta1208
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2020 beoordeeld

Menu 4+2 genomen. Nog nooit zo lekker gegeten voor 25 EUR. Wij betalen hier met plezier meer geld voor! Echt een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2020
3  Bedank marccas_telenetbe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2020 beoordeeld

Dit is inderdaad een verborgen parel. Voor wie twijfelt: 25 euro voor 4 hoofgerechten en 2 bijgerechten, dus 6 zaken op je bord. En de smaken zijn subliem!!!! De Franse kok zorgt voor een speciale ambiance. Gezellig zitten en superlekker. Verrassende smaken. Betaalbare en echt goede wijnen

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank 841filipf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeRestaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2020
Google-vertaling

Merci voisins de Torhout. J'espère vous revoir prochainement. Enfin, après le confinement vers 2021 ou 2022. :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Je Restaurant bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Je Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding