Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Culinair genot”
Beoordeling van Je Restaurant

Je Restaurant
Geclassificeerd als nr. 5 van 737 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: 17 US$ - 28 US$
Beschrijving: Je is een nieuw concept van design en een gezellig restaurant in Brugge. Je is zowel een restaurant, een tapasbar, een gastrobar. Je combineert heerlijke traditionele Franse recepten die vaak worden herbezen met originele smaken. Het menu bestaat uit voorgerechten, gerechten en Franse kazen die kunnen worden gecombineerd in de beroemde "Grand plateau", een assortiment van 6 kleine gerechten om uit te kiezen. En natuurlijk vergeet Je de desserts niet. Er is voor elk wat wils.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Je is een nieuw concept van design en een gezellig restaurant in Brugge. Je is zowel een restaurant, een tapasbar, een gastrobar. Je combineert heerlijke traditionele Franse recepten die vaak worden herbezen met originele smaken. Het menu bestaat uit voorgerechten, gerechten en Franse kazen die kunnen worden gecombineerd in de beroemde "Grand plateau", een assortiment van 6 kleine gerechten om uit te kiezen. En natuurlijk vergeet Je de desserts niet. Er is voor elk wat wils.
19 februari 2020 beoordeeld

Dit is inderdaad een verborgen parel. Voor wie twijfelt: 25 euro voor 4 hoofgerechten en 2 bijgerechten, dus 6 zaken op je bord. En de smaken zijn subliem!!!! De Franse kok zorgt voor een speciale ambiance. Gezellig zitten en superlekker. Verrassende smaken. Betaalbare en echt goede wijnen

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 841filipf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeRestaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2020

Merci voisins de Torhout. J'espère vous revoir prochainement. Enfin, après le confinement vers 2021 ou 2022. :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (89)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 89 beoordelingen

9 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een verborgen parel is dit restaurant in het altijd gezellige Brugge. Wat een echte goede Franse kok is deze bijzondere man; kok annex gastheer❣️We hebben enorm genoten van alle heerlijke franse specialiteiten.
Merci beaucoup tres joli monsieur et a bientot❣️Evelien

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank Delta1208
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeRestaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2020

OUh des petits coeurs et des trèfles à 4 feuilles. Comme c'est gentil. Alors à très bientôt.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met groep vrienden van 10 mannen een heerlijke avond doorgebracht. Iedereen opgetogen over ontvangst en heerlijke maaltijd. Knappe wijnkaart. Absolute aanrader. Toffe uitbater die alles alleen doet. Chapeau!

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank lenyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeRestaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2020

Dank u wel. Je suis ravi que vous ayez passé une bonne soirée. J' espère vous revoir prochainement.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2019 beoordeeld

klassiek franse (grootmoeders) keuken en heel smakelijk; prijs/kwaliteit ongeëvenaard in Brugge ! 25 euro voor een menu met zes gerechtjes; ook prijs van de wijn is heel redelijk; een aanrader ! de franstalige patron doet alles zelf, dus neem je tijd en geniet

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FrankS821
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeRestaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2020

Dank u wel! Grand-mère et moi vous remercions :-) A bientôt.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2019 beoordeeld

Zelfs in hartje Brugge is de bediening volledig in het Frans. Dit kan voor sommige locals als storend worden ontvangen. Maar als je even hierdoor kijkt, en als toerist in eigen stad gaat eten, is de ervaring compleet. Je wordt persoonlijk ontvangen door de Franse "patron". De kaart is opgesteld uit enkel 9 voorgerechtjes/tapas (€6), 6 hoofdschotels (€13) en 3 dessertjes of kaas (€6). De "grand plateau"-formule laat je toe om 6 items van deze kaart te proeven voor slechts 25 euro. Deze worden allemaal opgediend in aparte potjes en schoteltjes om uit te kiezen. Interieur is straks en eigentijds ingericht in een smal rijhuis.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jeroen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeRestaurant, Propriétaire van Je Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2020

Heel erg bedankt, in het Vlaams :-) Un petit bout de France à Brugge. Ca sent les vacances!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Je Restaurant bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Je Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding