Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza vol au vent”
Beoordeling van Otomat

Otomat
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 105 van 770 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: € 12 - € 25
Gegevens restaurant
16 augustus 2023 beoordeeld

We hebben al dikwijls een pizza vol au vent gegeten maar nu is het wel zoeken naar de stukjes kip,smaak en pizzabodem en saus zijn wel nog lekker,voor de prijs van 17,50eur mag er wel iets meer kippenvlees op liggen,ik denk niet dat een kip zeer duur is om in te kopen.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Stay42527204479
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hanne Verhoeven, Owner van Otomat, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2023

Hey. Bedankt voor je feedback. We zullen deze in acht nemen.
The Otomat Brugge Team!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (470)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 470 beoordelingen

31 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig zaakje op het Simon stevenplein,unieke lekkere pizza's zoals vol-au-vent of bouillabaisse pizza
Concept is om te delen wat het nog leuker maakt
Vlotte bediening en niet te duur

Datum van bezoek: juli 2023
Bedank Londenbaby
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 april 2023 beoordeeld

Zo fijn om een plekje te vinden met heel goed uitgedachte vegan opties! De pizza's waren heerlijk en de zaak ziet er goed uit. Ga zeker terug wanneer ik weer in de buurt ben, zonder twijfel.

Datum van bezoek: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Trip42009534943
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hanne Verhoeven, Owner van Otomat, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2023

Hey. Bedankt voor je leuke review. Fijn dat je de pizza lekker vond.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2023 beoordeeld

Bediening: vriendelijkheid liep er niet van over. De nieuwe jeugd?
Eten: een geroosterde belegde wrap
Sfeer: de beneden verdieping; refter gevoel.
Gelukkig konden we betalen met onze ‘reeds verlopen bon’ volgens de juffrouw (die we nog geen jaar geleden cadeau kregen en waar er trouwens geen datum op te bespeuren was), want het is zijn geld niet waard.

Datum van bezoek: maart 2023
1  Bedank Scenic42686630020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hanne, Owner van Otomat, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2023

Heel jammer om te moeten zien dat je Otomat-ervaring maar 1 ster waard was... Vooral jammer dat je niet zo'n fan was van onze bodems, daar zijn we net zo trots op... We gaan sowieso even na wie er aan't werken was in't weekend dat jullie langskwamen, want het is uiteraard wél de bedoeling dat je altijd vriendelijk ontvangen en bediend wordt... Onze excuses daarvoor! Cheers, team Otomat Brugge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch ervaring. Je zou het niet zo meteen denken maar deze toeristische gelegen pizza restaurant is heel degelijk.
Lekker krokant deeg en verassende en zeer variërende keuzes .
Twee maal bezocht en is een super ervaring. Vlotte bediening en de manager is heel attent voor elke klant.

Datum van bezoek: maart 2023
Bedank sincefood
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hanne, Owner van Otomat, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 maart 2023

Hi. Leuk dat je onze pizza lekker en service vloer vond. Tot gauw. The Otomat Brugge Team!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Otomat bekeken, bekeken ook

 

In Otomat geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.