Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delicious Pizza's ”
Beoordeling van Otomat Heavenly Pizza

Otomat Heavenly Pizza
Reserveer een tafel
2
wo 28/10
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 105 van 729 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 14 US$ - 30 US$
Gegevens restaurant
20 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke pizza's met verrassend lekkere toppings! Ideaal voor pizza lovers die even genoeg hebben van de 'standaard' pizza's.
Zeker een aanrader! Het personeel was ook zeer vriendelijk en sympathiek! Voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt!

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank yinvandeweghe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OtomatOrNotomat, Owner van Otomat Heavenly Pizza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2020

Oh waw danku Yin!! Tot de volgende hé! ;) Groeten van de hele zaal en keuken van Otomat!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (295)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 295 beoordelingen

17 augustus 2020 beoordeeld

Lekker gegeten, keuze uit zeer aparte samenstellingen (Vol au vent, Madras, Rock the Kasbah,..). Met leuk terras op het Simon Stevinplein.

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank Heyvke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OtomatOrNotomat, Owner van Otomat Heavenly Pizza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2020

Hey Heyvke ;)
Danku voor de mooie review, altijd welkom terug op ons terras of eens binnen, voor wat andere biertjes of pizza's met een hoek af!
Santé George

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig terras
Vriendelijke bediening

De toppings van de pizza s zijn speciaal, echt lekker en luchtig.
Niet overdreven duur.
Een aanrader dus!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank chantal h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OtomatOrNotomat, Owner van Otomat Heavenly Pizza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2020

Bedankt dat je ons restaurant aanraadt Chantal! Blij dat je ervan genoten hebt. Tot een volgende keer misschien voor meer pizza en bier! Groetjes, George en team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2020 beoordeeld

De pizza's waren er verrassend en erg lekker. Het personeel was erg verschillend de één heel attent en vrolijk terwijl de ander juist wat meer enthousiasme kon tonen. Toch een aanrader voor een goede pizza bij een hippe tent. :)

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank isavv1906
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OtomatOrNotomat, Owner van Otomat Heavenly Pizza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2020

Danku Isa voor de mooie beoordeling! Blij dat je de pizza's lekker vond en toch verassend, goed punt van het personeel, merci daarvoor en bedankt om ons aan te raden! Hopelijk tot een volgende keer! Geniet nog van je dag , groetjes,

George

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In Brugge hadden we zin in Italiaans en via Tripadvisor zagen we o.a. Otomat. Het bleek erg druk binnen dus we kozen er voor toch buiten te gaan zitten en vroegen als er plek kwam we binnen mochten gaan zitten. Dat was erg snel geregeld! We hadden twee originele Otomat pizza’s (Madras en Bushwick), deze waren erg lekker! Zeer vriendelijke service, gezellig restaurant en lekker eten!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank DiVasco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Otomat Heavenly Pizza bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Otomat Heavenly Pizza geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding