Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig en ongedwongen.”
Beoordeling van Diligence

Diligence
Een tafel reserveren
2
do 20/6
20:00
Geclassificeerd als nr. 144 van 822 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Restaurant Diligence is een authentiek en gezellig restaurant in Brugge, gelegen pal in het centrum op 200m van de Burg en de Markt. Diligence staat voor een eerlijke Frans-Belgische bistrokeuken met kwalitatieve producten, bereid volgens de regels van de kunst. De keuken is behalve woensdag elke dag open van 12u tot 14u voor lunch en van 18u tot 24u voor diner. Dus ook na de film of het theater kan je nog bij ons terecht voor een goeie entrecote of lekkere slibtongen!
13 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met z’n tweetjes een paar uurtjes hier geborreld. Is een hele gezellige hut met warme ambiance. Schenken erg lekker “huis rosé” die geserveerd wordt met een knabbeltje. Bediening is vriendelijk. Volgende keer in Brugge gaan we hier zeker weer een glaasje doen!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank ipadpaul
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (477)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 477 beoordelingen

22 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen rond 23.15u binnen en tot onze grote verrassing konden we nog een warme maaltijd bestellen.
Zeer vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank ldg1789
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, honden toegelaten. Ik heb de stoverij genomen en was aangenaam verrast. Goed van smaak en kwalitatief vlees.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Y358KFtomv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De bediening was super behulpzaam, zeer vriendelijk en heel gastvrij.
Het eten was zeer verzorgd, grote porties, vers,...
Prijs - kwaliteit kan niet beter!
Echt een aanrader!!
Wij komen zeker terug!!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Joaxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2018 beoordeeld

Het eten was lekker, maar niet uitzonderlijk. Een minpuntje vond ik dat er bij het voorgerecht en het hoofdgerecht dezelfde groenten werden geserveerd.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank NicoleG4548
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Diligence bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Diligence geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding