Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fantastische avond!”
Beoordeling van De Gastro

De Gastro
Geclassificeerd als nr. 13 van 762 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 30
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Romantisch, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
30 november 2022 beoordeeld

Je komt binnen en word meteen verwelkomt met een glimlach, er hangt een gezellige sfeer en super vriendelijke bediening, toen kwam het eten en mijn god wat was het lekker! Lekkerste Osso buco die ik ooit gegeten heb, mijn vriend had de scampi's in kruidenboter die net zo fantastisch waren!
ik raad zeker aan!

Datum van bezoek: november 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lotjeverveer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (1.321)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.321 beoordelingen

19 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Overhaald door Tripadvisor zijn we hier komen eten. De mosselen waren enorm lekker! De sfeer was leuk en de eigenaar was wel te vinden voor wat grapjes. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: november 2022
Bedank Venture820858
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
14 november 2022 beoordeeld

Steeds opnieuw wordt je hier verrast door de vriendelijk bediening van het personeel.
Een familiale sfeer met een eerlijke keuken. Een aanrader op het mooiste plekje in Brugge , de Rozenhoedkaai. Een must voor de bezoeker in Brugge

Datum van bezoek: november 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank patje030260A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een restaurant om U tegen te zeggen!!

We hebben er terug super lekker gegeten, van voorgerecht tot en met het dessert.
Het is een echte aanrader!

Wij blijven er zeker terug gaan en raden iedereen aan het culinaire genot te ondervinden.

Ps. Het personeel ook niet te vergeten met de warme ontvangst en de welgemeende vriendelijkheid tijdens ons culinaire belevenis.

Met vriendelijke groeten Isabelle

Datum van bezoek: november 2022
Bedank isabelle v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden gereserveerd en waren ruim op tijd aanwezig. Helaas werden mijn vrouw en ik in een afzonderlijke ruimte, helemaal alleen, “geparkeerd”. Op onze vraag waarom we geen gebruik konden maken van beschikbare tafeltjes, kregen we als antwoord dat we dan maar eerder hadden moeten reserveren. “No-shows” zijn blijkbaar belangrijker dan cliënten die genoegen moeten nemen met een tafeltje waar je binnen 2 uur weer weg moet zijn voor een tweede/derde zit en die wel op tijd zijn en verschijnen. Dit is gastvrijheid op z’n smalst. Bah! Wat een arrogantie!

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank Bertriet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Gastro bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Gastro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.