Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Echt top!”
Beoordeling van De Gastro

De Gastro
Geclassificeerd als nr. 11 van 749 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 29
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Reserveringen
20 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten.
Mosselen voor waren zeer goed op smaak, en het vispannetje was zo goed dat ik extra brood heb gevraagd om de saus op te deppen!!!
Personeel was uiterst vriendelijk!!
Prijs kwaliteit was meer dan goed.
Mijn volgend bezoek zal ik hier zeker terug gaan.

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank Alfred V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (1.279)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 1.279 beoordelingen

17 augustus 2022 beoordeeld

Verzorgd, vers, voor herhaling vatbaar! Vriendelijke bediening. Zeer goede prijs/kwaliteit. Top adresje voor een mooie afsluiter van de dag.

Datum van bezoek: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank zorake12
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben op dit moment op vakantie met mijn gezin en wij hebben hier gisterenavond gedineerd. Het eten was ontzettend lekker en de service was snel en vriendelijk. Het restaurant heeft een rustige sfeer en er speelt muziek af op de achtergrond. De setting is just perfect! Wij komen hier zeker terug!!

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank 6.468.262
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was echt top. Aardig personeel. We zaten in de tuin achter wat prima was. Kaas- en garnalenkroketjes als voorgerecht. Superlekker. Daarna de gambas en vlaamse stoverij die ook top waren. Gaan zeker terug als we hier weer heen gaan .

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank 458bartd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 augustus 2022 beoordeeld

heel warm ontvangst, zeer lekker eten, mooi interieur en vriendelijk personeel. we komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank 239louisev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Gastro bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Gastro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.