Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super 😁 ”
Beoordeling van Mozart

Mozart
Reserveer een tafel
2
di 27/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 16 van 729 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 32 US$
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren gaan eten ,
als voorgerecht de heerlijke garnaalkroketten gekozen waar tenminste voldoende garnalen in zaten!
Daarna terug de heerlijke spare ribs genomen met de super saus de mozart.
#TerugHeelTevredenVanOnsBezoek!

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank celinedebruycker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (155)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 155 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening en personeel was zeer vriendelijk, hier zeker niets op aan te merken. Maar jammer genoeg waren de spareribs uitermate droog en niet smakelijk. Zeer teleurstellend voor een restaurant dat bekend staat om hun spareribs.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank juliedeckers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2020 beoordeeld

Wat een top restaurant. Mooie zaak, fijne sfeer. Heerlijk gegeten en top medewerkers. Echt de moeite waard.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Jeck12345678
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met 4 vrienden wezen eten bij Mozart . Wat een supertent . Eten was top . Je kan bij de soep nog een extra schep krijgen . Wij hadden allemaal Spareribs en deze waren super . Ook hier wordt er door het zeer vriendelijke personeel gevraagd of je nog een extra rib wilt . Het was top en ook de zaak was zeer leuk ingericht met een open keuken en een soort bibliotheek. Echt een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank fredv761
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant gelegen vlakbij de markt van Brugge. Voor €18,25 pp. kan je spareribs a volonte eten.
Personeel is super vriendelijk. Dit restaurant heeft ook een eigen biertje en een rode wijn, ook zeker een aanrader. We komen zeker nog eens terug! De ribbetjes waren heel mals en zeer goed van smaak. Een echte aanrader

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank seppefl1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mozart bekeken, bekeken ook

Sint-Michiels, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Mozart geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding