Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“origineel en lekker”
Beoordeling van Quatre Mains

Quatre Mains
Geclassificeerd als nr. 52 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 28 US$ - 61 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Romantisch, Speciale gelegenheden
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Buiten zitten, Reserveringen
7 augustus 2019 beoordeeld

we kozen voor het menu met de 6 bordjes samengesteld door de chef. het was echt heel lekker. originele gerechtjes, en je hebt er echt voldoende mee. leuk en gezellig terras achteraan.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Salima K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (608)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 608 beoordelingen

1 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Echte aanrader! Gezellige zaak. Vriendelijk personeel, die alles duidelijk uitlegt.
Het eten was zeer lekker, foodsharing was een uitstekende keuze. Lekkere gerechtjes en idem dito wijn!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank NielsH673
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne, vriendelijke bediening met duidelijke uitleg, super lekker eten, een echte aanrader voor wie van foodsharing, lekkere smaken en vooral eens een keer iets anders houdt.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank EstherG2258
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2019 beoordeeld

We wilden buiten eten en dat kon maar we werden netjes gewaarschuwd voor eventuele regen.We zaten toch buiten en het viel allemaal goed mee. Vriendelijke bediening, aangename sfeer. Je kan kiezen tussen verschillende "hapjes" gerechtjes te delen met 2. We proefden er 5 en het was lekker tot heel lekker.. Ik eet normaal nooit dessert omdat ik niet van zoet hou maar een citroentaartje dat leek me wel wat ...En het was hemels! Superlekker! Een aanrader dus.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Annick F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vlotte en vriendelijke bediening! Smaakvolle gerechtjes en als afsluiter zelfs nog een pintje van de overkant. We komen zeker nog terug!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 571pas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Quatre Mains bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Quatre Mains geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding