Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top zaak”
Beoordeling van De Verbeelding

De Verbeelding
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 38 van 749 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 23
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
19 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Telefonisch gereserveerd, vriendelijk ontvangen.
Kleine maar erg goede kaart, lekkere tapas gegeten, juiste porties en voldoende gegeten voor niet veel geld.
Bediening vriendelijk en aardig.
Echt genoten!

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank dennispO6289JP
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (531)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 531 beoordelingen

16 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening, gezellige locatie maar bovenal fantastisch gegeten voor een mooie prijs.
Aanraders van de ‘food to share’: portobello, crispy chicken, scampi’s in de look en de ribjes.

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank Eva v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
14 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Diverse tapas genomen. Bruchettas kwamen helemaal op het einde. Patatas bravas met speciale saus. Ribbetjes die uit elkaar vielen. Aperitieven waren heel lekker. Precies wat weinig personeel om de zaak vlot te krijgen. Kregen dit aanbevolen van vrienden die wel geel tevreden waren. Wij spijtig genoeg niet.

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank BruggeMike
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 juli 2022 beoordeeld

Wij zijn hier nu 2 keer geweest en je wordt vriendelijk onthaald en neemt plaats in een mooi gezellig kader. De kaart bevat voor iedereen wat wils. De tappas lijken op het eerste gezicht aan de duurdere kant maar vanaf je de hoeveelheid ziet weet je dat de prijs correct is.

de tappas zijn verrassent bv de toast met zalm bevat naast gerookte zalm ook appel en een heerlijke dressing ipv zijn traditionele garnituur (citroen, ui en peterselie).

Mijn man vind dan weer de tartaar die geserveerd wordt bij de kibelingen heel erg lekker.

Ook van dranken is er een ruime keuze.

Wij komen zeker nog terug

Datum van bezoek: juli 2022
1  Bedank Natashadalle
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben vorige week samen met onze dochter van 1 jaar hier gegeten. De tapas waren erg lekker en het restaurant is ruim opgezet, waardoor onze dochter na het eten even op de grond kon spelen. Personeel was ook erg vriendelijk! Wij vinden het echt een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2022
Bedank H7904GUlindal
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Verbeelding bekeken, bekeken ook

 

In De Verbeelding geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.