Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“heerlijke gevarieerde tapas”
Beoordeling van De Verbeelding

De Verbeelding
Geclassificeerd als nr. 39 van 749 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 25
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
28 juli 2022 beoordeeld

Wij zijn hier nu 2 keer geweest en je wordt vriendelijk onthaald en neemt plaats in een mooi gezellig kader. De kaart bevat voor iedereen wat wils. De tappas lijken op het eerste gezicht aan de duurdere kant maar vanaf je de hoeveelheid ziet weet je dat de prijs correct is.

de tappas zijn verrassent bv de toast met zalm bevat naast gerookte zalm ook appel en een heerlijke dressing ipv zijn traditionele garnituur (citroen, ui en peterselie).

Mijn man vind dan weer de tartaar die geserveerd wordt bij de kibelingen heel erg lekker.

Ook van dranken is er een ruime keuze.

Wij komen zeker nog terug

Datum van bezoek: juli 2022
1  Bedank Natashadalle
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (534)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 534 beoordelingen

6 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben vorige week samen met onze dochter van 1 jaar hier gegeten. De tapas waren erg lekker en het restaurant is ruim opgezet, waardoor onze dochter na het eten even op de grond kon spelen. Personeel was ook erg vriendelijk! Wij vinden het echt een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2022
Bedank H7904GUlindal
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig plekje. Geen poespas, oud pand in ere gelaten met veel hout.
Niet te groot dus niet lawaaierig.
Bediening was top, heel vriendelijk.
En dan het eten … dat was echt hemels lekker.
Heel lekkere tapas, vol smaak. Wordt op ‘t gemak aan tafel gebracht, mooi gespreid.
Prijs kwaliteit Ok.
Wat een ontdekking … hier komen we zéker terug !!!

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank KoenPlatteau
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 mei 2022 beoordeeld

Het mooie kader binnen sprak ons direct aan. het oogt heel rustiek zo ideaal voor een aperitiefje met een lekkere tappa erbij. We werden vriendelijk ontvangen en de keuze van de kaart is gevarieerd. Er is voor elk wat wils van drank maar ook van hapjes. Wij namen de zalmtartaar met toast en de garnaalkroketjes en vonden het super lekker. je moest niet zoeken achter garnalen in de kroketjes, wat je soms wel eens kunt hebben. Ook de tartaar was een mooie portie en smaakte lekker fris en vers.

De drankjes zijn nog eerlijk geprijsd en dat is wel eens fijn want op sommige plaatsen in Brugge betaal je vaak te veel.

Wij komen hier zeker terug voor een apero moment. Je kunt het ook als avondeten zien en dan per persoon twee tappa's bestellen.

Datum van bezoek: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Natashadalle
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 mei 2022 beoordeeld

Eerste indruk: er zat niemand in het restaurant op zaterdagavond om 18u30. We twijfelden of we wel naar binnen zouden gaan. We kenden het niet en weinig volk leek slecht nieuws.
Wat een geluk dat we toch naar binnen geweest zijn! De tapas was heerlijk, goedkoop en je kreeg veel voor je geld.

Wij kozen de nachos, kaaskroketten, bruchetta, albondigas en patatas bravas. De nachos, kroketten en patatten waren gewoon heerlijk! De saus van de albondigas was lekker, maar de ballen zelf waren wat minder. De bruchetta was zeer krokant.

Voor 5 tapas met 5 vriendinnen hadden we echt goed gegeten voor een goeie prijs van +/- 14 euro per persoon.

Bediening was vlug, we kregen de tapas in 3 shiften.

Datum van bezoek: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 247jentev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Verbeelding bekeken, bekeken ook

 

In De Verbeelding geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.