Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van De Verbeelding

De Verbeelding
Geclassificeerd als nr. 35 van 796 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 10 US$ - 27 US$
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
31 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens en dagje Brugge heerlijk geluncht in de verbeelding.
Lekkere verse pompoensoep. Krokant lookbrood en een goed gevuld bord met warme tapas aangevuld met een vriendelijke en goedlachse bediening.
Een aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Scenic48892702026
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (458)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 458 beoordelingen

16 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen er al sinds het prille begin en het is er nog steeds ok: lekkere salades (probeer de geitekaasjes met vijgen eens), goede sfeer en goede bediening.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank bdebruyn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Schitterende bediening en overheerlijke gerechtjes!
Echt een aanrader wanneer je Brugge ontdekt of als tussendoortje bij het shoppen .
Ideaal voor zowel grote als kleine eters.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank JokeD539
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wie rustig en lekker wil eten voor geen overdreven prijs is hier goed.

Er staan ook genoeg gerechten op de kaart waardoor je zeker je keuze kan maken.

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank maikob44
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2018 beoordeeld

Vorige dinsdag aten met een groepje van elf in De Verbeelding. We werden goed ontvangen. We kozen allen voor de vegetarische pasta en vonden het super lekker. Een persoon had een glutenvrije vegetarische pasta besteld. Er werd rekening mee gehouden. Een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank CecileHoornaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Verbeelding bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Verbeelding geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding