Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke, zeer betaalbare broodjes”
Beoordeling van Brazi's

Brazi's
Geclassificeerd als nr. 1 van 24 Snelle hap in Brugge
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 6
Beschrijving: Authentieke takeaway met een zuiderse sfeer. Schuimend cappuccinos, croissants, slowjuices, verse soep, crêpe op een stick (zout & zoet), sandwiches, Braziliaan snacks, açaí, ... We laten je elke dag genieten van een ruim assortiment dagverse producten.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Authentieke takeaway met een zuiderse sfeer. Schuimend cappuccinos, croissants, slowjuices, verse soep, crêpe op een stick (zout & zoet), sandwiches, Braziliaan snacks, açaí, ... We laten je elke dag genieten van een ruim assortiment dagverse producten.
28 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie


Zeer vriendelijk geholpen. Er is een breed assortiment aan grote broodjes voor een goede prijs die in de open keuken klaar worden gemaakt. Het oogde fijn schoon.
Mijn broodje was eigenlijk heel simpel maar toch bijzonder lekker.
Fijn om wat te eten en te drinken mee te nemen om ergens op de markt te kunnen zitten tussen alle peperdure terrassen.
Helaas is er geen plek om binnen te eten, ik weet zeker dat het in een groter pand een super gezellige lunchroom zou kunnen worden.

Datum van bezoek: september 2021
2  Bedank Il0na2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (196)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 196 beoordelingen

4 januari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer enthousiaste en vriendelijke medewerkers en bovendien zeer lekkere broodjes. Als je hier in de buurt bent is dit zeker een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2021
1  Bedank Katrien L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een superleuk zaakje met heerlijke broodjes! Enthousiaste en vrolijke mensen die met liefde en plezier staan te werken!!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank gielhof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Personeel super vriendelijk. De broodjes waren echt heel lekker, met verrassende ingrediënten! Zeker een aanrader als je Brugge bezoekt!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Sannehen9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Onverwacht hier een broodje besteld met 4 personen. Traditionele broodjes maar ook echte specialiteiten, Brazilliaanse invloeden... zelf limo van ginder.. heel lekker, prijs kwaliteit perfect.
Door Covid19 wel even moeten wachten, maar dit was t wachten waard. Doe zo verder !

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 845sigurdd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brazi's bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Brazi's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding