Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super ervaring”
Beoordeling van Goesepitte43

Goesepitte43
Geclassificeerd als nr. 78 van 749 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: US$ 21 - US$ 42
Gegevens restaurant
31 januari 2022 beoordeeld

Na lang zoeken konden we met geluk terecht bij Goesepitte 43, want er was een annulering. We werden heel hartelijk ontvangen en de service was uitstekend. Per ongeluk liet mijn vriendin haar botermes vallen en zonder aangeven lag er binnen twee minuten een nieuwe voor haar neus. Ook de chef kwam op het eind langs om te kijken of alles naar wens is geweest. Het eten is heel smaakvol en de wijn die we hadden: Pinotage van Rijks Wine Estate was top! Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank 483freekt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (87)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 87 beoordelingen

17 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een uitermate aangename avond gehad mede door de zeer hartelijke bediening. De borden waren schilderijtjes met een zeer lekker smaakpallet. Als ik 1 minpuntje zou moeten noemen, is het het feit dat er geen mogelijkheid is om te kiezen voor een gastronomisch menu wat de eindrekening wel wat duurder maakt. De Normandische pannenkoeken als dessert zijn een must-try! Wij komen heel graag nog een keertje terug!

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank tinyroadrunner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2022 beoordeeld

Eerste indruk was de mooie decoratie (modern, strak). Heerlijke amuse en erg mooie gerechten. Alles mooi geserveerd, van begin tot eind. Erg leuke avond gehad.
We gingen met z'n tweeën maar zou zonder twijfels ook met vrienden nog een keertje gaan.

Datum van bezoek: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank silvia590
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2021 beoordeeld

Heel erg genoten van onze eerste G43-ervaring. Zeer goede, vriendelijke service. Perfecte porties van uitstekend bereide gerechten. En tot slot het lekkerste dessert van heel Brugge (en misschien ook ver erbuiten): de succulente crêpe normande.

Datum van bezoek: december 2021
Bedank DieterM21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijke ervaring waarbij de Normandische pannenkoeken een overheerlijke afsluiter waren. Zeker voor herhaling vatbaar…

Datum van bezoek: december 2021
Bedank Guy S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Goesepitte43 bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Goesepitte43 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding