Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch ontbijt”
Beoordeling van That's Toast!

That's Toast!
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 6 van 729 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 5 US$ - 17 US$
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld

Hier gegeten tijdens ons weekend weg. Leuke tentje, het eten was ook heel erg goed. Goede service, niks te klagen!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Geert_Bies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.262)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.262 beoordelingen

18 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super eten en super service, meer kan je niet wensen!
Wel vroeg gaan anders sta je aan ge schuiven, dat zegt op zich al genoeg.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank Culture734552
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2020 beoordeeld

Wil je eens op een andere manier ontbijten, dan moet je zeker hier zijn.
Gezonde variatie aan gerechtjes en verse sapjes. lekkere koffie. Vriendelijke bediening.
Eén kleine opmerking/suggestie : voorzie steakmessen ipv de gewone messen.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JohanD2384
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kan lekker ontbijten bij That's Toast maar het zou een level hoger mogen zijn als je de prijzen bekijkt. De homemade granola is heel lekker! De big plates zijn lekker maar niet echt speciaal. Voor 14 euro zou je iets meer mogen krijgen dan 2 sneetjes brood waarop 2 eitjes liggen, wat sla en haloumi en een champignonsausje. Lekker maar nét niet wauw. Het was er ook niet echt gezellig zitten. Veel kleine tafeltjes, dicht op mekaar gepropt. Wel corona proof!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank kristofb84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke uitgebreide menu! Je kan er echt van alles bestellen maar net even anders dan je bent gewend.
Leuke bediening en gezellig ingericht.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank celeste H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die That's Toast! bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In That's Toast! geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.