Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ik wil nog een keer terug! ”
Beoordeling van That's Toast!

That's Toast!
Geclassificeerd als nr. 2 van 824 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 4 US$ - 16 US$
Gegevens restaurant
13 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, zou alles van de kaart willen proberen. Snelle en vriendelijke bediening! Ze zorgen dat je een gevuld glaasje water hebt staan. Hier lunchen is zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank evar942
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (910)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 910 beoordelingen

10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten, lekkere koffie! Helaas erg vol en lange wachtrijen. Doordat het zo druk is werkt het personeel erg gehaast en heb je het gevoel dat je weer snel weg moet omdat ze door willen.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank valeriesophie2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezien de goede beoordelingen niet gek dat het druk was. Leuke en vriendelijke bediening. Lekkere toasts en sterke cocktails. Aanrader dus reserveren.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 864dirkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2019 beoordeeld

Dit is een toplocatie. Op een zondagochtend heerlijk ontbijt gehad. Stond een korte wachtrij buiten het pand. Eenmaal binnen was het groter dan het van buiten leek. Leuk ingericht, vriendelijk personeel en het ontbijt was fantastisch. Met recht 5 sterren

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JeroenE32
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier erg lekker gegeten en gedronken. Bediening was vlot. In de tuin was het erg heet en windstil dus we hebben binnen gezeten, ook prima!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank X2049RMpatriciac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die That's Toast! bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In That's Toast! geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding