Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Shoppen in Brugge ”
Beoordeling van That's Toast!

That's Toast!
Geclassificeerd als nr. 2 van 822 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 5 US$ - 16 US$
Gegevens restaurant
13 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere toasts. Smaken zitten goed. Vriendelijke en snelle bediening. Een aanrader voor een snelle gezonde hap.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank MarleenDecroix1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (881)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

19 - 23 van 883 beoordelingen

22 januari 2019 beoordeeld

Originele bereidingen, zeer vriendelijke en vlotte bediening, mooie locatie en interieur.
Prijs/kwaliteit top.
Dit vinden blijkbaar veel mensen want er zijn steeds wel wachtrijen.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gerdy b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben lekker gegeten, moesten eventjes wachten op een tafel en het was redelijk krap binnen maar al met al wel een aanrader. Personeel is vriendelijk.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 950huubh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goede, vriendelijke bediening.
Super lekker eten, hele verzorgd en goede prijs-kwaliteit verhouding. Gezellig tafelen en goed verzorgd. Geen slecht woord over te zeggen. Hele grote aanrader en terecht zoveel goede reviews.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Milaiki89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier een 5* ontbijt gehad; heerlijke toast met verse ingrediënten en lekker combinaties, verse thee en sapjes en zeer vriendelijke bediening. Wij komen hier zeker terug als we weer in Brugge zijn!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 260louisevH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die That's Toast! bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In That's Toast! geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding