Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig!”
Beoordeling van Cafe Cambrinus

Cafe Cambrinus
Geclassificeerd als nr. 51 van 811 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
9 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig klein cafeetje. Maar de tafels en stoelen zijn niet gemaakt voor grote mensen. Heel vriendelijke bediening!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank B8777TXdanielled
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (247)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 247 beoordelingen

5 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellige avond! Warm ontvangst en een goede sfeer, bieren waren heerlijk en heel netjes geprijst! Aanrader voor iedereen.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Coen W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een ontzettend leuk zaakje met heerlijke biertjes van de tap. Het plankje met vleeswaren en kaasjes is echt een aanrader

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank mirjamstenvers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van de eigenaresse van onze b&b zijn we hierheen gegaan. Als je van bier houdt een aanrader. Genoeg keuze van de tap. Daarbij een borrelplankje kaas en vlees besteld. We hebben hier een heerlijke namiddag gehad. Let op er zit een kleine en grote variant in dezelfde straat. Dus als de ene vol zit, kun je de ander wellicht proberen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank pattyoomen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2018 beoordeeld

dichtbij de Grote Markt bevindt zich dit gezellige café waar steeds wisselend 20 bieren van het vat beschikbaar zijn. je kunt er ook iets knabbelen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank DannyWille
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Cambrinus bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Cafe Cambrinus geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding