Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ster waardig”
Beoordeling van Zet'joe

Zet'joe
Geclassificeerd als nr. 32 van 737 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
29 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk ontvangst. Zeer lekkere gerechten. topklasse, eerlijke producten.
Zeker voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank julielP575AM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (113)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 113 beoordelingen

3 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De naam Geert Van Hecke spreekt voor zich. Hij hoeft zich niet meer te bewijzen. Zelfs zonder de karmeliet blijft hij het niveau halen. De gerechten waren zonder meer AF. Topniveau. Lekkere wijnen te verkrijgen per glas. Zeer vriendelijk en aangenaam personeel. Vanuit het restaurant kijk je zo binnen in de keuken. De kok himself komt na de maaltijd zijn klanten begroeten.

Datum van bezoek: februari 2020
3  Bedank zizicoincoin2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2019 beoordeeld

In de super drukke kerst periode In Brugge genoten van het lunchmenu in het rustige zet’joe.( al was het volgeboekt) Niet het stijve van een sterren restaurant maar een correcte bediening.Elk gerecht toont het meesterschap van de chef die nog altijd actief is in de keuken. Er zijn veel sterrenkoks die hier een puntje kunnen aan zuigen. Proficiat.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Flapuit V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Die Man kan koken ! Langoustines met aubergine top, hertekalf met poivre saus top, tarbot met witloof top jacobsvruchten top kader top prijzen toptop. De kwaliteit en bediening van een 3 sterren zijn gebleven de prijs zeker ook 970 euro voor 4 man.

Datum van bezoek: november 2019
7  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2019 beoordeeld

Met of zonder 3 sterren , het was gewoon de MAX !!! Met uitgelezen wijntjes en het moeten de dure niet zijn , super goeie service , een rustige " open keuken " kortom we gaan daar nog terug dat is zeker en voor de prijs dat weet je van te voren maar eens je er buiten bent vergeet je dat ( en voor de boefers : GE MOET ACHTERAF NIET NAAR DE .... !!!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Aime d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Zet'joe bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Zet'joe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding