Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig restaurant, heerlijk gegeten”
Beoordeling van Resto Mojo

Resto Mojo
Geclassificeerd als nr. 24 van 762 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 31
Keukens: Belgisch, Frans, Internationaal, Fusion
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
3 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Een gezellig restaurant met zeer vriendelijke bediening. We hebben er heerlijk gegeten. We hadden garnalen als voorgerecht, echt een aanrader. Twee extra voorafjes gehad van het huis. Erg lekker en heel netjes. We zouden hier zeker nog eens terug gaan.

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank ManonN26
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (496)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 496 beoordelingen

4 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen hier al jaren en zijn nog nooit teleurgesteld.

-Altijd vriendelijk ( bar- keuken- bediening)
-Eten is er ontzettend vers, kwalitatief en verrukkelijk.
-Je krijgt er meer dan genoeg en ze hebben er de lekkerste mojito’s.
Echt zijn geld waard!!!

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank Mobile61950517889
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 mei 2022 beoordeeld

Warme welkom met een glimlach, aangename (en professionele) sfeer. Kangoeroesteak een van de beste die ik ooit gegegen heb (en ik heb er al een paar op mijn palmares), afgerond met een heerlijke Irish cofee. Puur genieten, doe zo verder!

Datum van bezoek: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank JeroenDaschot
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 februari 2022 beoordeeld

Voor de zoveelste keer geweest. Zoals steeds lekker gezellig en eerlijke prijs!. Wie hier zijn ding niet vind moet naar de Quick of een ster restaurant. Vriendelijkheid en verwennen is hier de leuze. Mooi tijd tussen apero, voor- en hoofdgerecht. Hier krijg je het gevoel dat jij belangrijk bent. En of je vaste klant of toerist bent, iedereen krijgt een fantastische service. Geen groepen van 10-20 man die luidruchtig zijn. En je kan ook buiten tafelen, met verwarming.

Datum van bezoek: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank X3467XIjohand
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 januari 2022 beoordeeld

Slechte ervaring.
Matig eten en koud restaurant.
De hele avond met kou gezeten en bediening was niet vriendelijk.
Geen aanrader.

Datum van bezoek: december 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rikm2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Resto Mojo bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Resto Mojo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.