Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Betere bistro”
Beoordeling van Resto Mojo

Resto Mojo
Geclassificeerd als nr. 21 van 796 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 33 US$
Keukens: Belgisch, Frans, Internationaal, Fusion
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
15 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van collega er eens geweest, zeer goed meegevallen, is familiezaak, niet te groot, gezellig, het eten: de langoustines in calvadosboter moet je er toch zeker proeven.

Datum van bezoek: november 2017
3  Bedank Boemibol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (378)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 17 van 378 beoordelingen

27 november 2017 beoordeeld

Je vindt er een aantal klassiekers naast wat originelere gerechten. Zelf ging ik voor de kangoeroefilets en die waren echt wel uitstekend. Daarbij een voortreffelijke Nero D'Avola voor een aanvaardbare prijs. Ook te vermelden is dat de picon vin blanc als aperitief bijzonder geslaagd was !

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Koen67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op nr Rest” Mojo “
Tot me grote verbazing zag ik achter de bar de uitbater van het vroegere istamenet leuk terug
Zien ! Dan wist ik al dat we goed zaten die mensen zitten al jarenlang in de Horeca ,en je ziet dat ze het nog altijd met hart en ziel doen !
Voor iemand zoals ik die het motto " Back to basics, keep it simple" hoog in het culinaire vaandel voert is de " Rest Mojo" in Brugge het Walhalla! Dit is ten minste een zaak waar het product centraal staat en er geen tijd en geld verspild wordt aan nutteloze bordversieringen! We kozen vr aperitief een campari orange en een zoete wijn . Dat werd vergezeld met aperitiefkoekjes en bloemkoolsoepje met zalm alles was superlekker
We komen zeker terug !een aanrader !

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Nikkivermeulen59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2017 beoordeeld

Hartelijke ontvangst en bediening, een uitstekende keuken en bijpassende wijnen.
Heel flexibel qua tafelkeuze.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DominiqueW474
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondertussen de 3 e keer dat we bij Mojo kwamen eten. Altijd een succes! Het eten was weeral subliem en de bediening altijd even vriendelijk. Mijn man nam de steak en ik had de mosselen uit de suggesties gekozen... de beste mosselen die ik ooit heb gegeten!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank liesella6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Resto Mojo bekeken, bekeken ook

 

In Resto Mojo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding