Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Echt lekker Grieks eten”

The Olive Tree Restaurant Brugge
Geclassificeerd als nr. 50 van 748 Restaurants in Brugge
Keukens: Grieks, Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
23 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon lekker! Kan niet anders zeggen. Aardige mensen ook en de prijs is reeel. Zou er zo weer geen gaan. Reserveren is wel een must in het weekend.

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank 214annemiekv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.884)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 2.884 beoordelingen

16 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening, eten vond ik wat overgewaardeerd hier. Als je een weekend op ‘bezoek’ bent kun je beter scoren in deze stad.

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank Stay29904424527
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekker Grieks restaurant, met een heel vlotte en heel vriendelijke bediening, uitgebaat door een Griekse familie. Als voorgerecht namen we een variatie van Griekse voorgerechten, daarna volgden Gamba's en lamsvlees. Top!

Datum van bezoek: december 2021
Bedank 519mcv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik mag thuis niet meer binnen omdat ik gezegd heb dat moussaka van The Olive Tree de beste ooit is. Mijn vriendin had de zwaardvis en die was ook subliem. Inrichting van de zaak was mooi en paste perfect in het concept. De bediening was heel vriendelijk. Als je twijfelt over de wijn; ga voor de Chateau Julia, héérlijk.

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank WardV147
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2021 beoordeeld

Zeer lekker gegeten. Super verse producten. Top bediening. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houd.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Devoskevin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Olive Tree Restaurant Brugge bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In The Olive Tree Restaurant Brugge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding