Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een ECHTE aanrader!!!”

The Olive Tree Restaurant Brugge
Geclassificeerd als nr. 33 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks, Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker! Het eten is buitengewoon smakelijk met een pallet van uitzonderlijke smaken...vlees is heel mals en uitermate vol met smaken..citroen..dille..top!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank pascalm0ens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.752)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.752 beoordelingen

8 augustus 2019 beoordeeld

Lekker. Mooie kaart. Ideale plaats (aan het middenraam op de eerste verdieping).ook een mooie locatie. Goeie bediening.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Explore822396
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Formule van 41 euro incl aperitief, voorgerechtjes, koffie/thee en hoofdschotel naar keuze. De vriendelijkheid van dit familierestaurant liet de soms ongelukkige timing vergeten

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Jeroen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld

we kozen voor het uitgebreide menu, met de verschillende bordjes. heel lekker, afwisselend en je hebt zeker genoeg. we zochten al een tijdje een goede Griek in Brugge. en vonden die daar! vriendelijke mensen, en leuk concept

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Salima K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2019 beoordeeld

Van een Grieks restaurant mag je meer verwachten. Letterlijk in dit geval. De porties waren veel kleiner dan we gewend zijn, en de bediening deed erg zijn best om te doen alsof ze ons niet zagen. Het eten was op zich oké, maar niet meer dan dat.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank lambertr2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Olive Tree Restaurant Brugge bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In The Olive Tree Restaurant Brugge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding